Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

inspiron
Tudi zame bi bil prvi polmaraton - jasno sem bil malo jezen na organizatorje, da niso uspeli najti obvoza za tistih 100m. Prakticno karkoli (druga trasa, milje-ankaran-milje, prestavitev na drugi dan (ali kasnejso uro)...) bi bilo bolje kot to polovicarstvo (od polovice)) :)

Sem pa vsaj s casom na 11km zadovoljen.

(Se to, kako so prisli do uradne razdalje - prisel je mozak z mikrofonom do naju z kolegom in vprasal, koliko sta namerila najinI GPS uri - in tako so prisli do 11.07km)
 Tonch05
Moje mnenje je, da je organizator moral improvizirati in za moje pojme kar dobro. Mislim, da si je vodstvo, glede na dane razmere, zelo prizadevalo narediti vsaj nekaj.

Vprašanje če je bilo dovolj časa, saj je potrebno veliko tega urediti. Kot na primer prijaviti kraj in čas prireditve, urediti zapore, zagotoviti prisotnost redarjev... Tega vsega se ne da v nekaj dneh na horuk narediti. Opcija bi bila glede obrata nazaj v Milje, ampak bi bila potreba sprememba zapor, kaj bi postregli na cilju tekmovalcem...

Eno se je udeleževat takih prireditev in eno je biti organizator. Jaz še kar dosti hodim na tekaške prireditve, a to me še zdaleč ne naredi organizatorja. :--

Glede napovedi pa toliko, da cela Slovenija je vedela da bo veliko vode, pa nas je žal še vedno vse po vrsti presenetilo.

Glede prijave bi rekel, da za tako štartnino sem zelo zadovoljen. So teki, kjer je glede na štartnino in potem samo progo ter prireditev razmerje kaj daš in kaj dobiš slabše.

Cilja na tekih pa ja kot pač je, saj če komu kaj ni všeč gle lahko tečt drugam, prireditev je več kot dovolj!

Glede hrane se pa strinjam, da jim ni najbolj uspelo. :drink

Skratka bil sem prvič in sem glede na razmere in končni rezultat v splošnem zelo zadvoljen in zagotovo še pridem.
 TatoSlo
torej če povzamen:
Naredel so tek, čeprav so že tri dni prej vedel da se obeta sranje. Napovedi o poplavah so bile jasne. Napovedana je bila burja do 130km/h. Tek je bil polovični. 20km stran so ljudi reševal v dobesedno življenskih nevarnostih. Zaprta je bila avtocesta iz štajerske, zaprti so bili mejni prehodi s hrvaško... Ampak teb je bil pa tek super oh in sploh... sam da je štartnina majhna in da dobiš krožnik golaža... kje raste tak folk...
Uporabniški avatar
 riba
men je blo pa čist fajn, pa še progo so mi skrajšali.... tko tud zmantrana nisem bila :lol: pa veter je tko lepo pomagal, da je kr šlo.....

No mal je blo zmešnjave, ko smo na štartu čakali... ampak glede na razmere čist ok.
V Ankaranu so nas čakali krofi, sadje, čaj.... v Kopru pa sadje, pecivo in golaž (ali je bila mogoče juha :roll: ). Pa še nahrbtnik in majčko z dogimi rokavi smo dobili.

Po dolgem času videla stare prijatelje.... zdaj me pa res mika Nabrežina, ko tega malega maratona nisem oddtekla :wink:
Uporabniški avatar
 BoF
Matrica, prvi del, soundtrack hud, da glava peče.
Če ima kdo slučajno CD s komplet musko od Matrica(Ramštajni, Prodidži in podobno, naj sem mi oglasi, kupim!)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA