Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Zdravo,

tek je bil super. Štartnina je bila mogoče res malenkost večja od povprečja, ampak še vedno res ni blo problema tistih 20€ odštet. Če je pa na koncu ostal kak € za organizatorje, da so šli lahko na večerjo, pa hvala bogu :D Sej so se kar lepo potrudili.

Zmotili sta me samo dve malenkosti:
1.) Ob progi niso talali vode, ampak sok, da sem bil potem ves lepljiv
2.) Proga je bila precej daljša od 10km. To že pri LM ne razumem, kako ne morejo pripraviti take trase, da je razdalja točno taka, kot je objavljena, tako da lažje primerjaš različne teke med seboj.

Drugač pa pohvale organizatorjem za super tek. Naslednji let pridem prav gotovo spet!
Sem bila razočarana nad svojim časom, pol so mi pa povedali, da je proga daljša kot reklamiranih 10km :? Zakaj so potem povsod pisali, da je to tek na 10km :roll:

Fino je bilo, da ni bilo gneče, mi j sotekač omenil, da nas je okoli 400. Tisti količek, ki ga vsi omenjate, pa je bil res hinavski. Kakšen topel čaj al pa juhica na cilju bi tudi prav prišla za to štartnino.

Bom šla na 10km rajši kam drugam, kjer dobiš vsaj tisto, kar ti obljubljajo vnaprej. :o
glede dolžine proge je bil problem v tem ,da ni bila speljana direkt po Čopovi na Stritarjevo, ker pač niso mogli zaradi odra in posledično prevelikega števila ljudi, ki bi prečkali progo.
Tista razlika med Nazorjevo in Čopovo je ravno 190 m na krog in potem to znese tistih 800 m pllusa.
Pač bi morali štart prestaviti na Prulsko stran, Na Levstikov trg in bi bilo potem točno 10 km, ki je ravno 800 m odaljen od štarta pred tunelom.
klima napisal/-a: Kakšen topel čaj al pa juhica na cilju bi tudi prav prišla za to štartnino.

Bom šla na 10km rajši kam drugam, kjer dobiš vsaj tisto, kar ti obljubljajo vnaprej. :o

Kar se dolžine proge tiče, se strinjam s stabo.
Ampak juho pa čaj in ostale dobrote pa mislim, da sem videl na cilju.
Čisto slučajno me je prineslo ob progo kot gledalca...gledalcev nas je bilo res veliko ob celotni progi, vzdušje fenomenalno, res ravno tako kot je obljubljal organizator prireditve... res ena krasna vaška tekma...no , so bili pa fantje na basketu toliko bolj zanimivi.
John Wayne napisal/-a:Mene je nekdo slikal na izhodu iz tunela v četrtem krogu in to z eno veliko "mašino", ki je samo zame kar trikrat naredila klik (+fleš). Si bil to ti?
Se priporočam za 601.

@št.293: ne najdem te,si siguren da sem te jaz slikal?
@št.87: mam te na eni fotki,žal precej v ozadju in osvetljeno samo od tunelske svetlobe,tko da se slabo vidi...no lahko ti pošljem,če hočeš
@John Wayne (601):ja jaz sem bil s tisto veliko "mašino" :) ,sem te poiskal,so uspele 4 fajn slike,javi mi kam ti jih pošljem.
Vseh slik pa ne bom nalagal na spletne strani,jih je preveč,nimam časa zaenkrat za to,pa mogoče vseh niti ne zanima kako zgledajo med tekom (predvidevam :mrgreen: ),ostalim pa lahko pošljem po mailu.
Se vidimo na LM :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA