Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

No če noče nihče drug odpreti teme jo bom pa jaz.
Danes je bil zame zopet en lep dan. V slovenj gradcu se je zbralo kar precej naših "rožic" iz TF, vse so bile enkratne , tako na pogled kot rezultatsko. Kar naprej so jih klicali na zmagovalni prostor , ter jm delili pokale, medalje in praktične nagrade , moški del pa je samo ploskal in vzklikal v veselju , da imamo taka dekleta.
V veliko veselje mi je , da sem spoznal - v živo našo Vegie, ki se je dobro uvrstila tudi na državnem prvenstvu v cestnih tekih. Ko sem ji čestital in mi je vrnila stisk roke sem takoj vedel , da je iz pravega testa. Upam , da ji bom še kdaj lahko ploskal in jo vzpodbujal na kakšni tekmi.
Kljub kar veliko prijavljenim članov nismo uspeli z najmnožičnim kolektivom, to ostaja naš dolg za drugo leto.
Naj pripomnim še to , da so nas sredi obeda spravili od miz , ter nas "nagnali" na tek dobre volje , ker pa smo mi vsi ljudje dobre volje smo seveda z veseljem odtekli še tisti km v svežih cuncah.
No kakor koli ,zame je bil to zopet en lep dan,celo sonce nas je po teku grelo , da smo lažje klepetali, ter jedli sveže pečen kostanj s katerim nas je počastila Nataša, za kar se ji še enkrat zahvaljujem.

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 lojzeP
Prijetna tekma z druženjem je za nami.

Glede na to, da je še eno uro pred tekmo kazalo, da bo prišlo še do ene deževne tekme, se je odvilo kot po željah. Ob rahlem vetru, ki ni motil tekačev, smo se spoprijeli s 4(5) krogi.
Ekipa TF kar številna - na novo spoznan šopek štajerskih mladenk :juhuhu: , samo sva imela z Veggie premalo časa, da utdriva najini poznanstvi. Pa zvezdice so tudi blestele ( vsaj vem, zakaj je Lučko tako vesel Štajerk ).

Po tekmi pa golaž, pa Laško, pol pa na koline k žlahti.
Prijetno s koristnim smo združili tole nedeljo

2x LP
 Nataša
uh, ja, včeraj zjutraj je res kazalo, da se bomo podili po dežju in zmrzovali, ampak se je vreme lepo razjasnilo in med tekom je bilo ravno prav hladno in brez dežja, potem pa je celo posijalo sonce in nam pripravilo prijetno analizo na prostem s kostanjem, ki je v Sl.Gradcu res poceni, saj nas je 8 s Tobijem komaj pojedlo vrečko kostanja za 300 sit :wink:

s svojim rezultatom sem zadovoljna glede na slab filing med tekom, ko se mi je zdelo, da gre še megla hitrej :wink: ostali so tekli odlično, sploh naša na-novo-spoznana članica Veggie, ki sicer trdi, da ni dolgoprograšica, pa je vseeno pobrala kolajno. Zgleda prava taprava športnica!!! pa še fajn punca.

sicer pa so bile glavne zvezde zvezdice, ki so domov vlekle cele rugzake pokalov in zlatih kipcev in nakita in nagrad...skratka...super so ble!!!!

luštn je blo - se je strinjal tud Toby, s katerim sva zasedala v ozadju avta Erota in Pie :wink:
Uporabniški avatar
 bojanu
V Slovenj Gradec je blo čisto preprosto treba it laufat (saj veste-slovenski pokal :wink: -ko bodo rezultati bo toliko bolj jasno, da se je predvsem ženskemu delu ekipe to res splačalo :D )) Malce negodovanja od slabem vremenu, ki pa se je do štarta toliko popravilo, da ni deževalo. Za konec nas je obsijalo tudi sonce, kar je še dodatno dvignilo razpoloženje na tradicionalno TF raven 8)

[url=http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=245]Slika
in še nekaj slikc[/url]
 Jerry
Na tem 2. teku sem bil prvič. Organizacija je bila odlična in kot že rečeno, tudi vreme nam je šlo na roke. Kot je zapisal Miro, kot najštevilčnejša ekipa gremo naslednje leto na zmago.
Pridružujem se čestitkam za dosežke naših članic "op. sorry" mladenk :laola
Moram pa tudi dodati, da je medaljo v svoji kategoriji dobil tudi Milan, katerega sem prijavil pod TF, ni pa še član (bo pa verjetno vsak čas postal) :D :D :D :D :D
Sedaj, ko so medalje mimo, pa smo za čestitke na vrsti še ostali :lol: :x :oops: :cry: :evil: :roll: .

Lp.
Uporabniški avatar
 ero
hoj in hvala vsem za še en prijeten dan. še vreme se nam je na koncu nasmejalo :D

čestitke puncam za medalje in pokale in Milanu za medaljo v kategoriji.

naše zvezdice so itak suvereno obvladale štajerski pokal, a ne?

in ko bom spravil vkup točke za slovenski pokal, bo še nekaj razlogov za čestitke. je tako, punce?

tek sam je bil dokaj v redu. s seboj nisem bil najbolj zadovoljen. kar nekako nisem ujel pravega ritma. očitno sem v glavi že naravnan na to nedeljo in nižje obrate...
Uporabniški avatar
 S*
So že predhodniki skoraj vse povedali in pokazali (ej, so dobre fotke :D ).
Vreme nam je šlo na roko in ker smo dobro tekli, nas je nagradilo s soncem, pa Nataša s kostanjem, organizatorji nekatere še s pokali, sama sem bila pa zelo vesela nakita. :)

A ni bilo na razpisu, da bo najštevilčnejšji klub ... nagrajen, pa najštevilčnejša družina tudi? A sem spregledala (mogoče pa je dobila katera šola)? Ker nas je bilo TF-ovcev kar veliko :laola.

Z Z* sva šli na golaž šele po vseh razglasitvah in v hotelu
z ostalimi "zamudniki" še prijetno poklepetale. Potem sva zavili
še na "dolče" in na koncu naredili sklep, da je bil pa to res en lep dan. Posebno veseli sva bili, da sva spoznali Filipida, ki je ob progi zelo pridno navijal; tako je dosti lažje iz sebe iztisnit še "skrito" energijo. Mogoče je tuda ta malo pripomogla k silovitemu finišu Z*: ma je tako šprintala v dvoboju z eno mladenko, da mi je čaj od šoka skoraj padel iz rok :shock: . To se je splačalo videt.

Zdaj so pa tekaške misli že
usmerjene na ljubljanski polmaraton ... :arrow:
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

S* napisal/-a:A ni bilo na razpisu, da bo najštevilčnejšji klub ... nagrajen, pa najštevilčnejša družina tudi?

za družino ne vem, za klub sem pa vprašal organizatorja. TF je že bil najštevilčnejši 'klub' a največ udeležencev je imela Druga OŠ Slovenj Gradec. saj je prav, da nagrado dobijo otroci za kak izlet, ne?
Uporabniški avatar
 Z*
ero napisal/-a:za družino ne vem ...

Ja, khm, marsikaj so obljubili za zaključno prireditev Štajersko-koroškega pokala - tole je z njihovega letaka:
Nagrade in priznanja
Prvi trije v absolutni in prvi trije v kategorijah prejmejo na zaključni prireditvi v Slovenj Gradcu pokale in praktične nagrade. Nagrajeni bodo tekmovalci, k ise bodo udeležili vseh tekov, najmlajši in najstarejši udeleženec, najaktivnejša družina, najboljše društvo.

Pokali so bili, ja, kdaj so pa vse ostalo podelili? :shock: A nas ni bilo tam? :?: :roll:
Uporabniški avatar
 ero
Z* napisal/-a:Nagrade in priznanja
Prvi trije v absolutni in prvi trije v kategorijah prejmejo na zaključni prireditvi v Slovenj Gradcu pokale in praktične nagrade. Nagrajeni bodo tekmovalci, k ise bodo udeležili vseh tekov, najmlajši in najstarejši udeleženec, najaktivnejša družina, najboljše društvo.

pravi naslov za ta vprašanja je gospod Milan Borko (031/317949, milan.borko@siol.net)
 Lučko
Bravo, bravo forumci :cast: , sem točno vedu zakaj in po kaj greste gor. :lol:
PS
Zlo nerad koga izpostavljam ampak :!: ...zvezdice štajerske :arrow: takih ne delajo več :lol: Čestitke punce :wink:
Uporabniški avatar
 Veggie
Hoj!

Tokrat pa sem se tudi jaz znašla na kraju zločina :twisted:

Pred tekmo sem gledala za majčkami TF, če bi koga (pre)poznala, pa so bile vse skrite pod anoraki in jaknami :) (že kdo razmišlja o TF trenirkah? :lol: )

10 (deset!!!) kilometrov: in jaz razmišljam o polmaratonu :? :oops:
V drugi polovici mi je kar stoplo v noge...
Kaj noben danes nima muskelfibra?? :shock: (na mali maraton pa me kljub vsemu še vseeno mika :D )

Po teku je fajn začelo sijat sonce, pa zvezdice so se tudi pokazale :) Seveda ne bi spoznala ekipe TF, če me ne bi poiskal Miro (hvala :) ) in
me predstavil zanimivi druščini. Upam, da bo drugič malo več časa, da se (malo bolje) spoznamo!

LP!

D.

PS:
Naj še omenim, da so tote rutice prav hude - moja kolegica je nekatere članice TF (kdo je tekmoval v rutici?) imela za Moldavke!! :twisted: :wink:
(Namreč: neke dobre moldavke so bile prijavljene...) (mogoče pa jih ni zamenjala zaradi hudih rutic... ampak hudih lastnic rutic! :wink: )
Uporabniški avatar
 Z*
Veggie napisal/-a:Naj še omenim, da so tote rutice prav hude - moja kolegica je nekatere članice TF (kdo je tekmoval v rutici?) imela za Moldavke!!
(Namreč: neke dobre moldavke so bile prijavljene...) (mogoče pa jih ni zamenjala zaradi hudih rutic... ampak hudih lastnic rutic! )

:hehe: :hehe: :hehe:
Smo bili dobri, a ne?! :D No, Veggie, če bi mi s tako hitrostjo okrog Slovenj Gradca dirjali kot ti, bi tudi imeli muskel fiber ... tako pa - čimprej pozdravi! :wink:
Lučko napisal/-a:Zlo nerad koga izpostavljam ampak :!: ...zvezdice štajerske :arrow: takih ne delajo več :lol: Čestitke punce :wink:

Hvala hvala, Lučko, :clap: , imaš prav, sem bila narejena že zdavnaj, še v tistih lepih kolektivnih časih, ko je kar pokalo od bratstva in enotnosti. Ampak se je menda pri meni le ata trudil, če gre verjeti mami; ko sem ji namreč še v rosnih letih v prepiru zaradi svoje ne preveč očitne podobnosti ostalim družinskim članom zabrusila, da je imel gotovo pri vsem skupaj še kak sosed prste vmes :ignore:, mi jih je naložila, da sem kuj dojela, da kolektivni duh le ni bil povsod prisoten.Slika Slika
Uporabniški avatar
 Filipid
Z* napisal/-a:Hvala hvala, Lučko, :clap: , imaš prav, sem bila narejena že zdavnaj, še v tistih lepih kolektivnih časih, ko je kar pokalo od bratstva in enotnosti. Ampak se je menda pri meni le ata trudil, če gre verjeti mami; ko sem ji namreč še v rosnih letih v prepiru zaradi svoje ne preveč očitne podobnosti ostalim družinskim članom zabrusila, da je imel gotovo pri vsem skupaj še kak sosed prste vmes :ignore:, mi jih je naložila, da sem kuj dojela, da kolektivni duh le ni bil povsod prisoten.Slika Slika

Tud jaz sem bil izdelan v tistih časih :wink: . Ja, ja, to so bila zlata leta :D :lol: :juhuhu: :toast: , zdaj pa :argue: :( :-(( .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA