Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Super je blo, letos je še vreme "štimalo" - dežja smo imeli že vsi dovolj.
Dobra družba, punce še gremo skupaj samo pobegnile so mi naprej - še dobro, da je Raf imel polžji tempo in sva potem skupaj šla do cilja.
Krompir je bil tudi dober, se ga je splačalo počakati.
Se vidimo drugo leto. :D
Jaz (pa ne le jaz) imam pa bolj mešane občutke. Vreme super, proga lepa, krompirja vendarje kakšna žlica premalo, ta vaja s kilometerskimi oznakami pa pravi fijasko. Če prideš od daleč na test pripravljenosti in si tri kilometre pred ciljem povsem zmeden glede tempa...ne vem no.

P.S. Bil sem le gledalec in sem napisal le komentarje tekmovalcev za mizo po tekmi.

LP
Men je blo fajn, ful veliko hrane, uno pecivo mi je blo res všeč, pa obojni krompir, klobas pa žal ne jem :mrgreen:
pa cifre z imenom so tud dobra domislica, sm srečala eno sošolko, ki jo sploh ne bi prepoznala, če jo ne bi po imenu na cifri. :D
z oznakami so se pa menda eni otroci pohecali, pa ni blo problema, saj imamo vsi footpod ali pa garmin. pridem drug leto spet!!
No, mene pa te oznake niso prav čisto nič motile, sem si rekla, ja, no, če je pa tako, bom pa še kak km več odtekla. Vse za krompir in dobro družbo :!: :!: :!: Je bil pa prav zanimiv en kmet, ki je s svojo žverco pod vso silo hotel na cesto slab km pred ciljem. Sploh si ni pustil dopovedati, da je cesta zaprta in je kar zapeljal gor. Še dobro, da ni iz redarja ratala palačinka (ker to ni bil tek za palačinke), no, je le odnehal.
Tale tek je bil super. Najbolj zato, ker je Sončka prvič letos tekla na tekmi. Jaz sem šel pa za spremstvo. Pred tem sem se odločil, da bom spremstvo tudi na progi. Pričakoval sem en tak počasen tek, občudovanje narave in klepetanje s sotekači in se odločil, da prilagodim svoj tempo njej.
Začetek je bil po pričakovanjih. Lepo 5.30 do drugega kilometra. Potem pa Sončka ne bi bila Sončka, če ne bi začela pospeševat. Raje ne napišem kako hitro je šlo, sem jo raje kar pustil naprej za kakšnih 50 m, da ne bi crknil. Tam do 4 km sem jo le dohitel in mi reče da naj grem kar naprej. Pa sem jo na postaji 5km počakal, pa potem še enkrat na 7 km. Nasedel sem oznakam za kilometre in se razveselil, da je bil konec že 1 km za 8. kilometrom. To mi delite na maratonu :mrgreen: :oops: Na konc pa še sam ne vem a sem bil toliko kavalirja, da sem jo spustil naprej, a je nisem mogel prešprintat :oops: :lol: , mi je zmanjkal tisti kilometer. Skratka, dobrih 5 sekund me je prehitela in to je bila že druga 10-ka, ko me je našibala :clap:
Če pomislim, da letos praktično ni trenirala teka :oops: :clap:
Veselje je bilo kratkotrajno, ker ima zopet bolečino v levem kolenu :--( . Krompir je bil super, družba TF še boljša, odlični so bili tudi organizatorji, sploh pa komentar MitjaS v cilju, ki je napovedal "Sončko in Razy-ija iz TF". Eh Vitezi, zlati ste.
Iskrene čestitke vsem ki ste postavili takšne ali drugačne rejkorde, dobili medalje in bili zadovoljni.
bigk napisal/-a:Odlično organiziran tek. Vse pohvale organizatorjem, še posebej za čudovite vremenske pogoje :-) Svoj cilj sem deloma dosegel, sem pa tudi ugotovil kje sem pred LM-jem - še bo treba trenirat. Imel sem nekaj težav s Polarjem, ker sem mu napačno nastavil kalibracijski faktor, tako da so bili kilometri prekratki in tempo prepočasen (glede na Polar). Na koncu zadovoljen. Krompir je bil odličen, na žalost pa sem spet kmalu hitel domov. Še pridem.

bigk, tebe se spomnim. Sem nekaj časa za teboj tekel, tam po centru Šenčurja. In ker nisem imel bolj pametnga za počet, sem prebral tvoj nick na forumski majici. Vsaj mislim, da si pravi :-)
tonccy napisal/-a:Jaz (pa ne le jaz) imam pa bolj mešane občutke. Vreme super, proga lepa, krompirja vendarje kakšna žlica premalo, ta vaja s kilometerskimi oznakami pa pravi fijasko. Če prideš od daleč na test pripravljenosti in si tri kilometre pred ciljem povsem zmeden glede tempa...ne vem no.

Mene to ni zmotilo, ker mi je bilo po mojem času jasno, da gre za pomoto (edino malo sem se ustrašila, da so mogoče progo podaljšali na 11 km :shock: :D ). Bolj je bilo moteče to, da oddaljenost med posameznimi tablami ni bila enaka (torej 1 km), ker to potem res zmede občutek o tempu. Ne pa to, kaj piše na posamezni tabli.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA