Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tudi jaz sem bila na teku, letos prvič. Nimam pripomb čez organizacijo, tudi proga je super, pravi izziv. 8) Ni dvoma, pridem tudi naslednje leto. In kapo dol novemu staremu rekorderju. :clap:
Še moje poročilo.

Prvič sem te štenge sploh videla od blizu. :oops:
Me je ena gospa na začetku posvarila, da je tek na te štenge hujše trpljenje kot pa laufat maraton. :shock: Razlika je samo v tem, da je trpljenje krajše. :mrgreen: No, nisem ji čisto verjela, kasneje pa se je izkazalo, da je gospa imela še kako prav. :oops:
Po slikah sodeč se vidi, da smo se na štartu pognali, kot bi tekli na 60m po ravnem in ne po 455 štengah z 60m višinci. :bum:
No, do polovice še je šlo, preskakovanje po dve, vmes po eno, potem pa kriza.....noge vedno težje, težava z ravnotežjem, :bum: :hello: ....zadnjo strmino sem že po vseh štirih hodla, ja znajt se je treba..... :--
V cilju se je bilo treba malo dol vsest, (sicer stati niti nisem mogla) in občudovat Maribor od zgoraj. Ko sem pomislila da še moram po isti poti dol :?: sem se spraševala zakaj g. Kangler še ni gondole na Kalvarijo naredil? uuu....no, po kakšnih 5 min. je spet šlo in pot navzdol je bila ob navijanju ostalim tekačem "solidna". :)

Pohvaliti moram organizacijo, za 0 štartnine je bilo vse kot je treba. :clap:

Čestitke Dejanu za novi rekord proge z neverjetnim časom! :clap: :clap:

Marjetka, hvala za slike. :D Vreme, čestitke da si se spopadel z temi štengami, uvrstitev in čas pa nista pomembna! :clap:

in.......nočete vedet kako me danes noge bolijo :--(
hvala lepa za čestitke :wink:

pohvala organizatorju, da izpelje tak zanimiv projekt, bilo je res lepo in upam da se stvar prime :!:

glede mojih nog nebi, ker že dva dni komaj hodim, če ne bi sprobal ne bi nikoli vedel kaj ti pustita 2min šprinta v hrib :mrgreen:

vsekakor pa vabljeni na 5. peš na pohorje, ki bo 7.novembra ob 11h razpis še sledi v novi temi :wink:

kasneje pa še poslastica Zimski Pokal :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA