Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
Davor,

hvala za fotke. Hvala tudi organizatorju za super tekmo. Vreme je bilo res bolj kislo, kar me niti ni motilo, razmere na progi pa so bile zelo težavne: ogromne luže, blato. Ampak, na to itak nismo mogli vplivati. Vse skupaj je spominjalo na tekaško plavalno tekmo, drselo je na vse strani. Super trening za moč. V cilj sem se privlekel ves blaten a zadovoljen, da ni bilo kakšne poškodbe.

Udeležba TF, tako kot vedno, na nivoju. To se je poznalo tudi na stopničkah.

Lepo trenirajte, se vidimo na Ljubljancu :D

Matjaž
Uporabniški avatar
 tae
Budilko imel nastavljeno ob 8h, vse celo že pripravljeno za tekmo. Zunaj pa dež in mraz, ah grem nazaj v toplo posteljo k ženi. Pravilno sem se odločil, glede na udeležbo in fotke.
Uporabniški avatar
 tae
Aja, še nekaj sem opazil. Kako to, da nihče ni imel štartne številke?

AVI, čestitam, da si ugnal Vrhunca, noro.
Uporabniški avatar
 Loni
Naša posadka je tudi ostala doma. Je bilo letos v Berlinu čisto dovolj mokro, kakih želja po blatnih kopelih pa tudi nisem imela.
Uporabniški avatar
 raf
kolikor vem je to eden redkih tekov, kjer ni cifer in je letos to bilo celo dobrodošlo, ker dvomim, da bi cifre zdržale vso vodo, ki je prihajal izpod neba..... :mrgreen:
drugače pa sam tek nič posebnega, ker je bil v mejah limita za Lm, oziroma sem imel največ dela z preskakovanjem luž, ki jih je bilo res veliko in še dobro, da sem imel goratex nikice, ki so me obvarovale pred mokroto znotraj. Na koncu sem pa vseeno namočil tudi njih po vseh lužah na štartno ciljnem lužastem prostoru, ker so bile tako umazane, kot bi šel na njivo.
Špeli sem pa napovedal medalijo že pred tekom in res je postala nova državna prvakinja med novinarji. :clap:
 spela*
Preživela svoj prvi akvakros. :lol:

Priznam, da sem zjutraj ob pogledu skozi okno pomislila, da bi najraje ostala doma. In potem sama pri sebi rekla, da moram priti, ker sem obljubila. In se seveda spraševala, zakaj obljubljam take stvari. :twisted:
Ob prihodu na prizorišče nisem vedela, ali naj v tem vremenu res tečem 13 km, kot sem nameravala, ali naj se zadovoljim s štirimi. Pa so me gospodične prepričale, da bom mokra v vsakem primeru, tako da nima smisla oklevati. In sem pač šla na 13. Bilo je težko. Dež, luže, blato v neznanskih količinah (jaz pa v supergah, ki so bolj ali manj za asfalt, in mi je drselo). Prve kilometre smo še vsi tekli okrog luž - kolikor se je pač dalo. Potem pa kar po lužah, superge smo tako ali tako imeli mokre. Mislim, da se mi sicer še vedno malo pozna, da sem zaradi nedavne krvodajalske prej zadihana in težje tečem. Do LM bo že.
Na koncu še 1. mesto med novinarkami, postimo ob strani nepomembno podrobnost, da se je konkurenca ustrašila vremena. :lol:

Rezultati: http://www.timingljubljana.si/default.asp?id=2&id1=2010
Namesto številk smo imeli kar čipe. Komu bi se pa dalo stati v cilju in v tem vremenu ročno beležiti čase? :D
Uporabniški avatar
 AVI
...številk res ni bilo je pa čas merjen s čipi....sicer sem bil prvič na tem teku...ampak, kot je že napisal raf...nič posebnega....čeprav gre pohvaliti oziroma izpostaviti nekaj dobrih strani teka ob Savi:
- prijazne ljudi, ki so se tudi v takem vremenu lotili in organizirali tek;
- možnost tuširanja ( s toplo vodo :lol: )
- topel čaj banane in jabolka v cilju, morda je manjkalo le kaj bolj konkretnega za pod zob (uf, mi je cukr padu :lol: )
- je zelo blizu doma... :lol:

drugače so bile pa še posebno zanimive vse luže na poti....saj je bila njihova globina vedno znova novo presenečenje....včasih se je noga potopila tudi krepko čez gleženj...

P.S. ja, tae je letelo "ko hudič".... :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA