Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

V nedeljo 14.11.2010 sem se udeležil tekaškega dneva z Urbanom Praprotnikom, ki je tokrat potekal v Sečovljah. :D

Prav zaradi lepote Sečoveljskih solin :D sva se z Marjano :cmok: odločila, da greva na to tekaško srečanje, ki poteka pod imenom "lahkih nog naokrog". Pridružila se nam je še mojculja (hvala za prijetno družbo). :clap: Midva z Marjano sva bila sploh prvič in verjetno ne zadnjič. :D Preživeli smo lep dan. Spoznali nove obraze. :D

Dan smo začeli ob 10h v Seči, kjer je bil zbor. Po prijavi je sledilo ogrevanje z razteznimi vajami, nato pa tek. Razdelili smo se v več skupin, glede na sposobnosti posameznika. Mi trije smo se dali v najmočnejšo skupino. Vse pohvale Marjani in mojculji za korajžo in trud, da sta se borili s hitrimi tekači in z najdaljšo razdaljo. :clap: :cast: :clap: Tek pa poteka z občasno hojo, tako da smo mi zadnji lahko dohajali skupino in spet skupaj nadaljevali. Urban je preskrbel tudi za okrepčevalnice med potjo. :clap: V močnejši skupini smo pretekli 24,2 km. :D Nato je sledilo kosilo v gostilni Ribič v Seči, :toast: po kosilu pa predavanje :hack: Dušana o NY maratonu, ki ga je pretekel letos. :clap: :clap: Vse čestitke. Po predavanju pa smo se odpeljali še na Dragonjo, kjer smo si sami nabrali kaki. V poznih popoldanski urah smo se tako prijetno utrujeni vračali proti Ljubljani.

Bilo je res lepo. :D

Več si pa lahko sami pogledate na filmčku:

http://www.tekaskitrener.si/?MeniID=68
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 16 Nov 2010, 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
ROSI64 napisal/-a:Vse pohvale Marjani in mojculji za korajžo in trud, da sta se borili s hitrimi tekači in z najdaljšo razdaljo. :clap: :cast: :clap:

Sem ti rekel preveč se druži z nami, še en ultraš Rosi :mrgreen:
Povej ji, da sem zelo ponosen! :clap:
Čestitke seveda tudi tebi

Lp

Uroš
Res smo preživeli krasen dan :D …pretekli sečoveljske soline podolgem in počez, se sprehodili čez Forma vivo…..skratka zadeva za ponovit :laola

Marjana & Rosi…hvala za povabilo, dostavo "od vrat do vrat", prijetno družbo in spodbudo..zdaj pa še lepo napisano Rosijevo poročilo :clap: , ki mu nimam kaj dodati…no, mogoče le majhen popravek, kar se mojega teka tiče…

ROSI64 napisal/-a: .... Vse pohvale Marjani in mojculji za korajžo in trud, da sta se borili s hitrimi tekači in z najdaljšo razdaljo. :clap: :cast: :clap: Tek pa poteka z občasno hojo, tako da smo mi zadnji lahko dohajali skupino in spet skupaj nadaljevali. Urban je preskrbel tudi za okrepčevalnice med potjo. :clap: V močnejši skupini smo pretekli 24,2 km. :D ...

Korajža je bila res (pre)velika, trud tudi…ampak vseeno sem po približno dveh tretjinah proge ugotovila, da bo pa tole prehuda zame, malo pred obratom počakala "srednježe" (si tako skrajšala tek za pribl. 2km) in z njimi v malo bolj zmernem tempu odtekla do konca. Vseeno pretekla dobrih 20 km, ene dva prehodila in tek zaključila skupaj z Marjano, ki jih je pretekla vseh 24 :clap: :cast: :cast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA