Najprej seveda HVAAAALAAA Bojanu in Nani
Potem pa hvala mojim nogam, ki so mi pritekle nov PB

... full sem zadovoljna z rezultatom. Zdej se mi pa že zdi, da tečem, ne pa sam neki... 1:42:48

.
Moj dragi trener, zabc je bil vreden zlata

... brez njega bi končala v kakšnem grmu in odstopila

, super mi je držal tempo in nikoli ne bom pozabila, kako me je na koncu, ko sem ugašala premeteno pripravil do tega, da sem obdržala tempo (pa ja de, ne obdržala ... drugo polovico je šlo hitreje

) ... če bi mi takrat rekel, da naj grem hitreje, bi se mu uprla ... On pa: "ti sam dvigni frekvenco"...to, sem komot naredla...hitreje pa kao ne bi mogla tečt

... dobra
Drugače pa si bom tole Palmanovo zapomnila tudi po težavah med tekom...

... đizs, komu tam gor sem se tolk zamirla, da me kaznoval s takšnim trpljenjem?
Očitno so mi živci ponagajali in nisem bila kokretno na wcju že ena dva dni pred Palmanovo...in še tako vestno obiskovanje wc-ja pred štartom ni pomagalo...
Na 6km sem spila izotonik in eto hudiča, nekaj se je v meni premaknilo in od 10km dalje sem lahko razmišljala samo še o wc-ju. Kot da se je vse odločilo it iz mene. Sem se trmasto odpovedovala vsakemu grmu ob poti, pa tudi Matej ni bil glih za to, da bi me pustu zavit iz ceste.
Ne morem povedat, kolk sem trpela...vsak korak je bil stimulacija za možgane, da me ustavijo, potem mi je pa itak tud slabo ratal...skratka...sem sem odločla, da ni druge, kot da sem čimprej na cilju... in sem tekla, kot da me lovi hudič:)
Uh, kakšno olajšanje je bilo par minut po cilju:)... sem pa potem še cel dan dežurala na wc-ju, ni to hec... na koncu sem se že kar zasekirala, kdaj bo konec:)
Kako hudo je bilo pa med tekom ...full ...stvari, v katerih sem tekla, sem pustila kar v košu pod tušem v Palmanovi... Hvala bogu za tisti tuš na stadionu. Bil je svetla zvezda Palmanove
Včasih pride tako, da v full zaj* situaciji spoznaš, kolk si močen...tale Palmanova mi je dala moči za gore premikat

... pa še PB