Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

nana
AVI napisal/-a:Izgleda je bil "kvalitetni" preskok res samo lansko leto.... :wink:

Vsakemu se kdaj lahko zalomi. Razmer, kot so bile lani verjetno res niso pričakovali. Letos so se na njih bolje pripravili. Še vreme so nam naročili krasno, čeprav se je cel teden obljubljal dež :D
Uporabniški avatar
 raf
kar se tiče organizacije sem bil sam z njo čisto zadovoljen, ker so bile res na označneih mestih in čeprav sem imel svoj suport sem si jih vseeno posluževal .
No,pa smo opravili še z eno "Istro"....

Lani smo malo pokritizirali Predraga in ga spravili v nelagodje...ampak tokrat je vse bilo organizirano ...super...brez pripomb.

Čestitam organizatorju na brezhibno izpeljani tekaški prireditvi.
Dopuščam možnost,da se je kdo od novincev še "lovil" in pogrešal kakšno označbo ali kaj drugega...toda moramo razumeti da je celotna zadeva koncipirana kot -adventure-.
Včasih je organizacija bolj zapletena...in odvisna od trenutnih vremenskih razmer.

Jaz...no,jaz sem se imel fajn...premagal sebe in razdaljo 53.8 km,brez kakršnih časovnih obremenitev...in v dobri družbi preživel lep nedeljski dan.
Vesel sem...ker se nisem odločil drugače.

Čestitke vsem,ki ste se premagovali ,na kateri od razdalj...posebej pa tistim ,ki so bili v ospredju in pri tem dosegli respektabilne čase.

Še bomo tekli po Istri....seveda bomo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA