Navdušen sem nad dejstvom, da se je
Žine "vrgel ob tla" in speljal kar dve dejanji trening trekinga v zelo zimskem obdobju! Prvi, v idilični zimski krajini z debelo snežno odejo ter zadnji v blatu in dežju, sta minila v brezhibni organizaciji ob minimalnih stroških ter predvsem z velikim srcem organizatorja

Sicer radi tarnamo, kako bi kaj lahko bilo in kje bi moralo biti, pa da noben noče, se mu ne ljubi ali pa je finančno prevelik zalogaj itd. Brezveze! Naj Žine pove, koliko je bilo treba, če ti seveda tiktaka v pravem tempu in te navija v pravo smer. Verjetno vemo o čem govorim
Dobra družba, kjer poslušaš debate kje se da dobro turno zapeljat, hrib odlaufat ali pa ga z derezo pohodit, ta družba, te le še prepriča kako kvalitetno si preživel dan in kakšne nore sanje te čakajo čez noč. Pol pa spet trenirat, da bi bilo naslednjič izgubljanje še bolj tehtno in kvalitetno, kakopak
Vsekakor se mi je pa ta "score" varianta dopadla in bi jo definitivno predlagal tudi STL! Mislim, da bi se jo dalo vsaj dvakrat v sezoni uporabiti namesto običajnih oz. dosedanjih izvedb. Zadeva me tako navdušuje zato, ker do zadnjega ne veš kako si se rezultatsko odrezal v primerjavi z drugimi in ti tudi med tekmo, ko se srečuješ, ni najbolj jasno kolk si dober

Tako ti preostane le poglobljen stik samega s seboj v prepričanju, da si dober in če je temu tako je definitivno kdo tud slabši....no, ja
Hvala Žinetu z odlično ekipico, MartinuJelenuPolancuMlakarjuFincuoz.Švedu ter ostalim prisotnim