Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Loni
si definitivno zasluži svojo temo, spet ena prireditev na pobočjih Šmarne gore, ki ni bila uradna, a je super uspela. Nabrala se je kar precejšnja gruča tekačev Šmarnogorske naveze, pa nekaj turističnih malenkosti kot sem jaz, čeprav sem se menda tudi sama že včlanila v prej omenjeno gručo :wink: No, motiti se nisem pustila prav nič in sem jo gor odmaširala, menda sem odtekla samo prve 4 štenge, potem pa uživancija ter gledanje mimodrvečih. Nekega dne, se pravi nikoli, bom tudi jaz gor pritekla :-- . In posledično spustila dušo. Do takrat bom pa uživala. In res je bilo, prehiteli so me vsi po vrsti, še dobro, da sem startala druga, ker drugače bi me bilo treba še čakati, bravo jaz, vsaj prijavim se med prvimi.

Hitri so bili pa vseeno, čeprav je bila prireditev neuradna... Bodo že sami povedali.
Tudi 23 minut ni tako slab rezultat. :) Zame je 20 minut že hud napor in to kljub temu, da grem letno gor okrog stokrat. Če bi se danes udeležil tega tekmovanja, bi najbrž bila predzadnja.
Žine, hvala ti za organizacijo teka, drugo leto pa spet. Pa kakšno minimalno štartnino si tudi lahko umisliš.
lp Tone
Imeli smo idealne pogoje in čeprav je bila tekma neuradna smo se potrudili po najboljših močeh (tudi Loni).
Kronometrski start je bil verjetno za vse nekaj novega. Meni osebno kar odgovarja, saj te ne potegne množica in začneš v svojem tempu.

Bravo sine Žiga :clap: , prvič si me premagal v gorskem teku in to za dobro minuto :oops: . Ni kaj leta naredijo svoje.

lp Yogo
yogo napisal/-a:Bravo sine Žiga :clap: , prvič si me premagal v gorskem teku in to za dobro minuto :oops: . Ni kaj leta naredijo svoje.

lp Yogo

Ali pa tvoje "grožnje" na startu :--

Ah, jaz sem s svojim dosežkom čisto kontent. In za peš hojo je to krasen rezultat.
Toplo spomladansko vreme, prijetna družba in odlična organizacija.
To so glavne značilnosti te prireditve. Ki je billa nekoliko drugače zasnovana.
Kronometer se mi zdi v teku nekoliko čuden. A tokrat mi je bilo
zanimivo. Kar nekaj nas je prišlo uživat.
V vsakem primeru tekma, za katero bi bilo škoda, da bi ugasnila.
Dobro smo se predihali.
Mladi val hitro napreduje. :clap:
Čestitke organizatorjem.
:laola
Glede na to, da je takoj po startu, na stopnicah ozko grlo, bi bilo dobro, da bi v bodoče, če bo še kdaj organiziran rekord Šmarne gore, uradno ali neuradno, "kronometerski" start ostal.
Pametno razmišljanje, milk. V primeru, da bi bilo prijavljenih veliko več tekmovalcev, kot nas je bilo v soboto, bi štartali npr. po trije istočasno v pol minutnih presledkih. Tako se tekma ne bi preveč razvlekla, drena na stopnicah pa tudi ne bi bilo.
lp Tone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA