Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja sem si rekel, da kljub temu da sem tekel sam napišem nekakšno poročilo iz treninga.Kot sem že omenil sem startal ob 17.15.Še malce počakal, če se mi bo kdo pridružil okoli Brda.No nazadnje sem odtekel solo tek.Pa moram rečti, da je bilo kar v redu.Na sami poti sem srečal nekaj parov, pa tudi kakšna srnica se je našla vmes :oops: :lol: 8) .Ampak se je že čutil jesenski pridih, ker je listje kar lepo počasi padalo na pot in okolico.
Progo pa itak vsi poznate, tako da nima smisla o njej preveč razpredati.
Ni mi bilo žal, da sem se odpravil okoli Brda sam in moja senca.
Ponavadi je enkraten občutek tečti sam sabo.Da lahko razpredaš v glavi, kako bi še lahko bolje tekel.Potem opazuješ čudovito naravo, ki kaže vse svoje čudovite čare, ki ti jih ponuja pred teboj nad teboj.
Upam, da bo naslednji teden kaj več udeležencev treninga.Seveda če bo kdo za to.
ČAO!
Nazadnje spremenil tomaz.zupancic, dne 29 Okt 2004, 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 rainbow
Oj!

Sem bolj nova tule na forumu oz. se do sedaj nisem kaj dosti oglašala, pa bi se morda kdaj pridružila na kakem "skupinskem" treningu...če me bo kdo hotu zraven, seveda :D Predvsem tudi zato, da vas mal spoznam. Brez skrbi, ne bom nikogar bremzala :)

Ponavadi tečem sama in sem mal tud že naveličana stalno istih trening poti. Tale krog okrog Brda pa šteje kolk km?

LP
Uporabniški avatar
 gorazd
Matevževa razdalja bo držala, večkrat premerjeno.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ti samo pridi pa boš videla kako se praši okoli Brda.Pol je pa ponavadi še Ana in Liza v Brunarici.Samo včeraj so izgleda imeli zopet neka čudna pota je bilo treba okoli enih hiš pa ne vem kam še.Pa sem si rekel, da bom kar doma obdelal Ana in Liza. :oops: :lol: 8)
Če pa bi bila kakšna oseba več pa bi jo obdelal.. :oops: :lol: v Brunarici.
Ja ta proga je res čudovita in se jo kar težko naveličaš razen, če bi jo "cepal" dvakrat na dan.No se vidjamo naslednji teden.
ČAO!
Uporabniški avatar
 rainbow
jp, se vam prov z veseljem pridružim naslednjič...
ke pa nisem iz KR oz. okolice, pa bi bla dobrodošla tud mal bolj natančna informacija, kje se dobete oz. kje začenjate tele družne teke :) Bi blo mogoče bolj prov, da to povprašam na kakem drugem mestu, ane?! :)

Se že veselim, pa upam, da so tuk kake druge punce zraven, da ne bom padla v kako nemilost že takoj na začetku?! :wink:

LP
Uporabniški avatar
 Vlajko
Živio,

zanima me, če kakšen član Tekaškega foruma (predvsem Kranjčani) teče tudi kaj po okolici Drulovke ali pa po Sorškem polju. So kar lepe poti, tako po gozdu kot po poljskih kolovozih.

Meni osebno, praviloma, najbolj ustreza, če lahko pritečem naravnost do "svoje kopalnice". Doslej sem sicer nekajkrat že tekel okoli Brda, vendar mi ta trasa (... pardon, osebno mnenje,...) ni preveč všeč, prav tako nerad "potujem" na svoj "štart". Pa še hitro se prehladim, ne glede na takojšnje preoblačenje.

Ker pa iz službe prihajam šele po peti uri (LJ - KR), bi se mi v poznojesenskem obdobju še dodatno zmanjšala motivacija do teka, če bi moral ponoči najprej potovati do štarta....
Uporabniški avatar
 gorazd
Živio,

zanima me, če kakšen član Tekaškega foruma (predvsem Kranjčani) teče tudi kaj po okolici Drulovke ali pa po Sorškem polju. So kar lepe poti, tako po gozdu kot po poljskih kolovozih.

Tudi jaz se kdaj s Kokrice zgubim na Sorškem polju, včasih pritečem kar od doma, včasih začnem v Stražišču ali Žabnici. Zelo lepo, me pa motita edino psa ob KZ, ki sicer vedno prideta le do ograje, ampak občutek je pa vseeno neprijeten.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA