Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Lep pozdrav!

Ne morem verjeti, da še nihče ni nič napisal, pa je minilo že 18 ur od teka. No, pa k stvari.

Ko sva se z Majo zjutraj peljala iz Maribora, je kazalo zelo slabo, saj je tako deževalo, da po avtocesti ni šlo več kot 100km/h. Pri Celju je nehalo, v Kamniku pa je že sijalo sonce. Pravilna odločitev. :idea:

Na štartu se nas je zbralo kar 88, tek pa je bil organiziran na zelo kvalitetni ravni. Vse je "štimalo" 100%. Udeležba TF je bila kar številčna:
kompletni tekaški del družine Močnik, Dule, Yogo, še en gospod, ki pa naj se sam javi :wink: , potem pa še navijačice, ki so se ob progi drle in pa moja žena, ki je 50m pred ciljem kričala prave bojne zvoke. Super!

Nagrado pri žrebanju je dobil vsak, kaj hočeš lepšega. Skratka, proga super, organizacija super, posledica- se vidimo drugo leto!

Tadej
Nazadnje spremenil tadejk, dne 02 Nov 2004, 09:18, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Dule
Kot noč in dan je bila včeraj razlika med jutrom in lepim sončim dnevom popoldne. Tako lep sončen popoldne (20° v senci :D ) je bilo zelo lepo preživet na 1.teku na Grmado. Na vrhu smo imeli zelo lep razgled na vse strani (celo Triglav smo videl).

Tudi jaz moram pohvalit organizatorje, za prvič so se lepo potrudil (upam da bo tudi drugo leto tako :!: :P ). Nabrali so cel kup sponzorjev za nagrade, za toplo prehrano smo lahko izbiral med tremi meniji, da ne pozabim sladkih dobrot, pa sadja, pa tud kaj konkretnega se je dobil.. :P
Tudi proga je bila lepo označena in pokrita s veliko redarji, mislim da so celo trikrat čekirali startne stevilke 8) .

Navijači TF pa so zakon, tokrat so prevladovale naše navijačice (pa niso prišle zaradi mene, nisem bil najavljen :lol: ), pohvala Janiki in Klavdiji in seveda ostalim navijačem :wink: .
 aleksander
Prijetno sem bil presenečen nad organizacijo prvega teka na Grmado,proga je enkratna,zadnji del je res pravi gorski tek-po skalah gor in dol :twisted: ,nagrajeni smo bili z res prelepim razgledom ,kot je napisal Dule od Ljubljane do Triglava.Tudi hčerka Vanja in žena Jelka sta dobro prestali spopad z progo :twisted: , tako da tudi danes dan potem ni kakšnega jamranja :twisted: .Ostalo sta že omenila Tadej in Dule,tako da naj zaključim z vabilom da se vidimo naslednje leto v še večjem številu.

LP
Uporabniški avatar
 samo
Prvi tek na Grmado je bil tudi skozi moje oči, noge, srce, pljuča,... super. Odlična organizacija, prijazni ljudje,...
Škoda le, ker nisem ostal na hrani, žrebanju, debatah,... se mi je tako mudilo, da še rezultatov nisem pogledal.

A se mogoče kje da videti rezultate?
 kolesarček
Še glede slik

Obljubljajo mi veliko slik zato jih bom tudi zapekel na CD.

Vsi zainteresirani se mi za dostavo javite, da se zmenimo kako in kdaj.

Lp Dejan
 jamnikv
Tekači pozdrav!

Res lepa prireditev, pomagalo je sevda vreme idealne razmere za dober tek!!

Pripomba le na finiš kjer je prehitevanje popolnoma onemogočeno žal...

Zelo spodbudna udeležba, kljub majhni medijski podpori, super!

Pozdrav vsem zame je sezone konec-november pavza (aktivna) potem pa v trdo delo za drugo sezono-uživajte!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA