-  08 Maj 2011, 11:17

Eni nismo glih toliko nori kot drugi, ampak čisto zadosti, da:
  mi je ratalo ostati pokonci vseh 24 ur (brez spanca, sicer z dovolj počivanja);
  sem se že doma odločila, da ignoriram svoje probleme z zdravjem (bom že v torek slišala svoje, če slučajno ni pasalo v kontekst, dosti imam vsega skupaj);
 sem se že doma odločila, da ignoriram svoje probleme z zdravjem (bom že v torek slišala svoje, če slučajno ni pasalo v kontekst, dosti imam vsega skupaj);
  v svojem življenju v tako kratkem obdobju še nisem prejela toliko komplimentov in da sem bila vsakega psoebej vesela;
 v svojem življenju v tako kratkem obdobju še nisem prejela toliko komplimentov in da sem bila vsakega psoebej vesela;
  da imam vseeeno tudi jaz ego, čeprav je večino časa skrit;
 da imam vseeeno tudi jaz ego, čeprav je večino časa skrit;
  mi izredno veliko pomeni to, da tisti norci, četudi so x vzponov pred mano, še vedno najdejo par sekund časa, da odzdravijo nazaj in še kakšno rečejo, tu absolutno ne morem mimo PetraM, moralodvigovalca, pa Cveto, Avi, Cvalenti, da ne pozabim omeniti vseh lokalnih matadorjev, še posebej obeh Hribarjev, Petra na vrhu, Jegliča
 mi izredno veliko pomeni to, da tisti norci, četudi so x vzponov pred mano, še vedno najdejo par sekund časa, da odzdravijo nazaj in še kakšno rečejo, tu absolutno ne morem mimo PetraM, moralodvigovalca, pa Cveto, Avi, Cvalenti, da ne pozabim omeniti vseh lokalnih matadorjev, še posebej obeh Hribarjev, Petra na vrhu, Jegliča   ... In onega na drugi strani telefona, ki mi je od vsega pogovarjanja vmes skoraj crknil... Pa Bo-jana, ki zdaj teče maraton v Trstu, z ženo sta tudi onadva dobro poskrbela za mojo dušo, edino Piskec je vmes pobegnil, on že ve, da je bilo tako ok;
 ... In onega na drugi strani telefona, ki mi je od vsega pogovarjanja vmes skoraj crknil... Pa Bo-jana, ki zdaj teče maraton v Trstu, z ženo sta tudi onadva dobro poskrbela za mojo dušo, edino Piskec je vmes pobegnil, on že ve, da je bilo tako ok;
  glava je vzdržala, noge tudi, pljuča so ob običajnih urah dneva protestirala, skratka zdaj sem pa res tudi sama prepričana, da je vse v glavi, ostalo pa čisto pridno sodeluje zraven;
 glava je vzdržala, noge tudi, pljuča so ob običajnih urah dneva protestirala, skratka zdaj sem pa res tudi sama prepričana, da je vse v glavi, ostalo pa čisto pridno sodeluje zraven;
  še zadnje presenečenje na vrhu v podobi Mojculje, kepice in IreneM, super ste bile, punce;
 še zadnje presenečenje na vrhu v podobi Mojculje, kepice in IreneM, super ste bile, punce;
  vse za grenivko, pa četudi je treba 24 ur gor in dol hodit.

Eni nismo glih toliko nori kot drugi, ampak čisto zadosti, da:
 mi je ratalo ostati pokonci vseh 24 ur (brez spanca, sicer z dovolj počivanja); sem se že doma odločila, da ignoriram svoje probleme z zdravjem (bom že v torek slišala svoje, če slučajno ni pasalo v kontekst, dosti imam vsega skupaj);
 sem se že doma odločila, da ignoriram svoje probleme z zdravjem (bom že v torek slišala svoje, če slučajno ni pasalo v kontekst, dosti imam vsega skupaj); v svojem življenju v tako kratkem obdobju še nisem prejela toliko komplimentov in da sem bila vsakega psoebej vesela;
 v svojem življenju v tako kratkem obdobju še nisem prejela toliko komplimentov in da sem bila vsakega psoebej vesela; da imam vseeeno tudi jaz ego, čeprav je večino časa skrit;
 da imam vseeeno tudi jaz ego, čeprav je večino časa skrit; mi izredno veliko pomeni to, da tisti norci, četudi so x vzponov pred mano, še vedno najdejo par sekund časa, da odzdravijo nazaj in še kakšno rečejo, tu absolutno ne morem mimo PetraM, moralodvigovalca, pa Cveto, Avi, Cvalenti, da ne pozabim omeniti vseh lokalnih matadorjev, še posebej obeh Hribarjev, Petra na vrhu, Jegliča
 mi izredno veliko pomeni to, da tisti norci, četudi so x vzponov pred mano, še vedno najdejo par sekund časa, da odzdravijo nazaj in še kakšno rečejo, tu absolutno ne morem mimo PetraM, moralodvigovalca, pa Cveto, Avi, Cvalenti, da ne pozabim omeniti vseh lokalnih matadorjev, še posebej obeh Hribarjev, Petra na vrhu, Jegliča   ... In onega na drugi strani telefona, ki mi je od vsega pogovarjanja vmes skoraj crknil... Pa Bo-jana, ki zdaj teče maraton v Trstu, z ženo sta tudi onadva dobro poskrbela za mojo dušo, edino Piskec je vmes pobegnil, on že ve, da je bilo tako ok;
 ... In onega na drugi strani telefona, ki mi je od vsega pogovarjanja vmes skoraj crknil... Pa Bo-jana, ki zdaj teče maraton v Trstu, z ženo sta tudi onadva dobro poskrbela za mojo dušo, edino Piskec je vmes pobegnil, on že ve, da je bilo tako ok; glava je vzdržala, noge tudi, pljuča so ob običajnih urah dneva protestirala, skratka zdaj sem pa res tudi sama prepričana, da je vse v glavi, ostalo pa čisto pridno sodeluje zraven;
 glava je vzdržala, noge tudi, pljuča so ob običajnih urah dneva protestirala, skratka zdaj sem pa res tudi sama prepričana, da je vse v glavi, ostalo pa čisto pridno sodeluje zraven; še zadnje presenečenje na vrhu v podobi Mojculje, kepice in IreneM, super ste bile, punce;
 še zadnje presenečenje na vrhu v podobi Mojculje, kepice in IreneM, super ste bile, punce; vse za grenivko, pa četudi je treba 24 ur gor in dol hodit.
						 Nazadnje spremenil Loni, dne 09 Maj 2011, 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.

Miganje je naravni antidepresiv.

Za moje oči je bil to totalen raztur!!!
 Za moje oči je bil to totalen raztur!!! in to ugotovil ravno med pogovorom z Avijem mi je nemudoma posodil svoje rezervne....Hvala še enkrat tastar
  in to ugotovil ravno med pogovorom z Avijem mi je nemudoma posodil svoje rezervne....Hvala še enkrat tastar  Da o tem, kako sem se en krog švercal na njegovo lučko in ga s tem upočasnil, ne govorim
 Da o tem, kako sem se en krog švercal na njegovo lučko in ga s tem upočasnil, ne govorim  
  Kasneje se je vrnil še za dva vzpona in ob 2h sva skupaj zapustila prizorišče. Naredil sem nameravanih 8.vzponov in po treh uricah spanja odšel odtečt še trojke v Ljubljano. Povsem zadovoljen
 Kasneje se je vrnil še za dva vzpona in ob 2h sva skupaj zapustila prizorišče. Naredil sem nameravanih 8.vzponov in po treh uricah spanja odšel odtečt še trojke v Ljubljano. Povsem zadovoljen