Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Medtem ko je naša ekipa garala v Vogau-u sem se sam odločil za meni bližji Zg in prav tako 12 urno preizkušnjo. Tek je bil v parku Maksimir, organizatorji pa so letos podaljšali krog na 3,5 km. Sama steza dokaj zahtevna, nekaj vzponov, en del pesek, drugi del trail steza z veliko grbinami in neravno podlago. Skoraj od začetka sem se boril z monotono atmosfero samega teka, bolečim kolenom in žuljem; dvakrat sem moral sanirati žulj, kar mi je vzelo kar nekaj časa. Na koncu sem po moji uri nabral 88 km, na uraden rezultat pa bo treba počakati organizatorje.
Ocena prireditve:
minusi - brez pravega navijaškega vzdušja (razen zadnje pol ure), ni čipov, nekaj zmede glede poteka steze v zadnje pol ure, ko so nas prestavili v manjši krog
plusi - lep park, večina proge v senci, dobra okrepčevalnica, dobro kosilo/večerja

Letos je bilo občutno več tekačev kot prejšnja leta, lepo je videti da se vse več hrvaških tekačev odloča za dolge teke in upam da je to tudi dober obet za kakšno novo bodočo ultra preizkušnjo.
Čestitke vsem nastopajočim, čestitam Matjažu Bukovcu za odličen rezultat ter hrvaškim tekačicam, ki so se zares odlično odrezale, kar bo razvidno iz rezultatov (www.aksljeme.com)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA