Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

gasperd napisal/-a:Ja, Tonek, spet so pozabili na našega Simona; je pa Alič star že 40 in ne spada več med člane, zato ga ni v rezultatih;

To je zelo zgrešena trditev. Vsekakor Simon Alič je v rezultatih, ne glede na starost, tako kot sva tudi midva s Tonekom, čeprav jih imava že 55! Razlika je le v tem, da je Alič na 4. mestu, jaz pa na 46.

Posredno je za napačno poročanje kriv organizator, ker je na spletni strani objavil samo rezultate po kategorijah, ni pa objavil skupne razvrstitve. Pričakovati od poročevalcev v medijih, da bodo gledali vse kategorije in primerjali čase, da bi prišli do pravilne skupne razvrstitve pa je očitno preveč. Ti so gledali le čase v članski kategoriji, kjer pa je Nejc Kuhar res peti. Poročali pa so o najhitrejšem slovenskem tekmovalcu in ne o najhitrejšem slovenskem članu. Pri tem so seveda spregledali, da je najhitrejši slovenski tekmovalec v eni kategoriji višje.
Ja, to , da pozabijo na Simona, ki bi bil celo kmalu tretji, saj je bil tam, kjer sem bila jaz, le eno rajdko za Krupičko, je pa res ...
Meni je uspelo vsega skupaj prvih deset poškljocat. Pole sem se tako tresla in aparat je bil tolk moker, da ni nobeni reči več podobno.
Tako da prvih deset fotk pa:
https://picasaweb.google.com/zztopka/Grintovec2011#
Nazadnje spremenil zz topka, dne 25 Jul 2011, 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
ZZ-topka, jaz bi si z veseljem pogledala tvoje fotke, a sem se ti menda nekaj zamerila, nič fotk zame, klik na povezavo me napoti na center za pomoč za Spletne albume Picasa ... :shock: :evil: :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA