Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Evo, še moje kratko poročilo s tega teka na katerem sem nazadnje tekel pred nekaj leti... :shock: :oops:, letošnja proga precej daljša ter kar razgibana, vendar sem s svojim tekom več kot zadovoljen... :D 8), za mojo dodatno motivacijo glede hitrega teka je poskrbel predvsem Robi, ki me je preganjal praktično od 2. kilometra naprej... :shock: :roll: :), tako, da Robi, čestitke za odličen tek... :clap: :laola :cast:
Drugače pa prireditev zelo dobro organizirana, edino začetni skoraj 2 km klanec, bi lahko kdo mal zglihal... :oops: :bum: :ignore:, drugače je pa lepa proga, ki v zadnjih km teče praktično ob morju... 8), no korkoli že, preživel sem lep dan v odlični družbi :TF) :cast1: :clap:, tako, da se drugo leto zopet vrnem na ta lep tek...

Pa še rezultati... http://www.cksp-izola.si/sport/dogodki/ ... rezultati/

Lp! :wink:
Pa še moje skromno poročilo. Ne dam si miru, da ne bi komentirala :D

Prvič, v moji kratki tekaški karieri izkusila štart v zadnjih vrstah ( dan pred Matinovim, tekla 6 urni tek; sladkih 6) in tudi prihod na cilj, je bil tokrat temu primeren; med zadnjimi :D
Najbrž sem navajena, da pogosto pritečem na cilj, v prvi tretjini, kadar pač med ženskami ne osvojim stopničk :)
Tokrat pa z Lonelyem pritečeva v cilj in nikogar več tam :( Tudi tekači, kateri so že pretekli in se vračali do svojih avtomobilov po progi, niso zmogli niti besede v pozdrav :cry: Kakšna tekaška vzajemnost je to? Mi gre kar na bruhanje! Najbrž je rosilo, pa ste se vsi poskrili pod streho in pili refošk ali čaj. Super lep izgovor, moram rečt.

In to se pogosto dogaja, le da tega nisem opazila, ker sem po teku vedno vzpodbujala tiste ta zadnje, četudi sem se vračala nazaj, da se preoblečem.

Kar se tiče organizacije, pohvale, predvsem redarjem in našemu državnemu aparatu. Lepo je bilo poskrbljeno za varnost. Moja ljuba Obala pa ima itak super lepe tekaške poti..večno zaljubljena vanjo :D Morda predlog: organizirati kak daljše povezovalni tek naše Obale: Koper-Izola-Piran :D Pa več medsebojnega vzpodbujanja, navijanja in prijazno-solidarnih besed. Saj nam ni tako težko, kaj ne?

Čestitke vsem :laola
Tilcara napisal/-a:Pa še moje skromno poročilo. Ne dam si miru, da ne bi komentirala :D

Tokrat pa z Lonelyem pritečeva v cilj in nikogar več tam :( Tudi tekači, kateri so že pretekli in se vračali do svojih avtomobilov po progi, niso zmogli niti besede v pozdrav :cry: Kakšna tekaška vzajemnost je to? Mi gre kar na bruhanje! Najbrž je rosilo, pa ste se vsi poskrili pod streho in pili refošk ali čaj. Super lep izgovor, moram rečt.

Vreme pred/med tekom super! Dosti znanin obrazov, še več pa jih je manjkalo! Organizacija se mi je zdela več kot odlična! Skratka zelo lepa prireditev!
Kar je napisala Tilcara glede vzajemnosti pa jo podpiram pri njeni jezi glede tega! Sam se dam v koš med tiste, ki so kar zbežali! Želel sem na WC, ker je padlo nekaj nedolžnih kapljic, sem razmišljal, da jo kar ucvrem dokler se ne ulije! Ni lepo, ampak žalostno da se tega zavedam, šele ko mi nekdo mora to napisat! Tako da ja, bodimo vzajemni in na naslednjih tekih bom, obljubim! Ne bom navadna p****!

Pa še en BRAVO za vse ki so progo pretekli, prehodili, za navijače, organizatorje, policaje, volonterje, fotografe!
vencelj napisal/-a:Bravo vsem za uspešen tek, čestitke predvsem "stopničkarjem"!
Boris, odlična predstava in zmaga v kategoriji :!: :clap:

LP, vencelj

Vencelj, hvala za čestitke ter kompliment... :clap: :cast: :clap: :wink:, uvrstitev me je res pozitivno presenetila, je pa res, da letos ta tek ne šteje več za primorski pokal, tako, da konkurenca ni bila prehuda... :roll: :shock: 8) :D
Tilcara napisal/-a:Pa še moje skromno poročilo. Ne dam si miru, da ne bi komentirala :D

Prvič, v moji kratki tekaški karieri izkusila štart v zadnjih vrstah ( dan pred Matinovim, tekla 6 urni tek; sladkih 6) in tudi prihod na cilj, je bil tokrat temu primeren; med zadnjimi :D
Najbrž sem navajena, da pogosto pritečem na cilj, v prvi tretjini, kadar pač med ženskami ne osvojim stopničk :)

In to se pogosto dogaja, le da tega nisem opazila, ker sem po teku vedno vzpodbujala tiste ta zadnje, četudi sem se vračala nazaj, da se preoblečem.

Kar se tiče organizacije, pohvale, predvsem redarjem in našemu državnemu aparatu. Lepo je bilo poskrbljeno za varnost. Moja ljuba Obala pa ima itak super lepe tekaške poti..večno zaljubljena vanjo :D Morda predlog: organizirati kak daljše povezovalni tek naše Obale: Koper-Izola-Piran :D Pa več medsebojnega vzpodbujanja, navijanja in prijazno-solidarnih besed. Saj nam ni tako težko, kaj ne?

Tilcara, se strinjam s tem kar si napisala oz. razumem tvojo jezo... :), na tej tekmi je sicer manjkalo navijačev (tistih, ki niso tekli), tudi za tiste, ki smo med prvimi pretekli do cilja... :roll: :shock:, no vsaj meni se je tako zdelo, je pa verjetno res, da drugače gledaš na zadevo, če tečeš na vso moč (in ene zadeve spregledaš) ali če prideš v cilj med zadnjimi... :oops:, no kokrkoli že, to ni izgovor oz. ni prav, da se tekači ne spodbujamo med seboj oz. da na to pozabimo... :oops: :oops:, jaz priznam, da odkar se udeležujem večjih ali manjših tekem, sem bil redkokdaj v vlogi navijača, sicer z veseljem čestitam za uspešen tek, da bi pa navijal... :oops: :bum:,mislim, da sem nazadnje vsaj malo navijal letos v Bevkah...tako, da bo treba zadevo popravit v prihodnje... :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA