Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Nataša
po vsaki končani bitki (ugradna naganka, boj med pst in izolo...) pa naš Bajsi spleza na najbližji hribček, se potolče po prsih in zmagoslavno zatuli:"a ste viiiiidl, sem vam reeeekuuuu, jest sem najbooooolji!!" :twisted:

mu bomo dal od napoleona klobuk pa bo. :wink:
 Lučko
Bajsi napisal/-a:...pri meni ni čudne proge,

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Bajsi napisal/-a:...pri meni je eno samo veselje.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

A to mislš PST 35 km :?: :roll:

Nataša napisal/-a:mu bomo dal od napoleona klobuk...

...pa na Elbo ga poslal. :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 S*
Kako fajn je malo obudit spomine na izolsko burjo - vkolikor mi jih že ni odpihnila :D - in se prit sprostit na forum! :D

No, jaz se Izole najbolj spominjam po v visoko v zrak plapolajočih laseh, frfotajočih majicah in fizičnih spopadih z "vojno" burjo - sem že razmišljala, da bi tekla kar rikverc, tam proti pomolu, pa na obratu, ko sem po zraku lovila tisti preklemanski kartonček. Majke mi, ne vem če sem si že kdaj po prvem krogu rekla, da bom vsak cajt hin; ko bi vsaj našla kako "omaro" med tekači, da bi se prilepla nanjo. Hm, pa je med nami res ni pričakovati :) :) :)

O organizaciji bom raje tiho ( :twisted: ), svojem imenu (prekrščena v Šuvlek) in uvrstitvi pa tudi.

Pravzaprav sem v Izolo prišla zaradi druženja, klepetanja s starimi in novimi sotekači in ostalimi sorodnimi dušami. In imela sem se zelo lepo. Ko zdaj gledam fotke, bi Izolo najrajši kar ponovila, z burjo vred.

Držte se, pa na čim prejšnje videnje.

LP Suzana
Uporabniški avatar
 Bajsi
Lučko napisal/-a:A to mislš PST 35 km :?: :roll:

...pa na Elbo ga poslal. :twisted: :wink:

Helou!
Točno to; tistih 35km, ki so tebi tako všeč!

pies: Oh, Elba, draga vas domača
kjer hiša mojega stoji počitka,...
Uporabniški avatar
 miro
Organizatorji iz Izole imajo že vsa leta enak sistem spremljanja rezultatov s kartončki , v Kortah si ga lahko tudi izgubil ,torej se niso še nič naučili in ponavljajo stare napake. Meni je bilo to srečanje predvsem zaključek akcije Slovenija teče in druženje z vsemi prijatelji - tekači ,- teh res ne manjka.
Najbolj v spominu pa mi bo ostalo Natašino poročilo. Nataša , lepo in duhovito napisano.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Nataša napisal/-a:Tomaz ny, dej že eno slikco gor!! :wink: Darko ti je fajn portret naredu, ti pa tkole :wink: :wink:

A mi lahko poveš, kje so ti portreti, ker se mi res ne da iskat po celem forumu pa bom dal svojo fotko gor :wink: .
Kar se tiče rezultatov iz izole: Tomaž ne Plibovsek temveč Pliberšek, sicer pa itak ni bilo za pričakovat objave rezultatov brez napak...
LP
Uporabniški avatar
 tmp
tomaz ny napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Tomaz ny, dej že eno slikco gor!! :wink: Darko ti je fajn portret naredu, ti pa tkole :wink: :wink:

A mi lahko poveš, kje so ti portreti, ker se mi res ne da iskat po celem forumu pa bom dal svojo fotko gor :wink: .
Kar se tiče rezultatov iz izole: Tomaž ne Plibovsek temveč Pliberšek, sicer pa itak ni bilo za pričakovat objave rezultatov brez napak...
LP

Poglej TOLE
 dpop
Lahko pa si pogledaš tudi tole...

Slika..Slika

... in potem samo naložiš to sličico v svoj profil! :wink:

1257 Darko

P.S. Simpl ko pasulj... a ne?! :wink:
Uporabniški avatar
 pershing
Nataaaašaaaaaaaaaaa!

Vse pohvale tvoji duhovitosti, pa tebe je kar " škoda" za v Kamnik..., po mojem lahko pričakuješ ponudbo kakega uglednega športnega časopisa :wink: Le tako :arrow: Upam, da si zraven v Palmanovi :wink:
 Nataša
pershing napisal/-a:Nataaaašaaaaaaaaaaa!

Vse pohvale tvoji duhovitosti, pa tebe je kar " škoda" za v Kamnik..., po mojem lahko pričakuješ ponudbo kakega uglednega športnega časopisa :wink: Le tako :arrow: Upam, da si zraven v Palmanovi :wink:

Hvala!! :oops: AMPAK!! kdo se to neki oglaša čez Kamnik???? to je najlepš mest na svetu, center globalnega razvoja, maj houmtaun, moje korenine, zibelka vsega, kar mi je drago!!!

aja, pa še to: v palmanovo sicer grem, ampak v živo ne kvasm takih bedarij kot na forumu, sem k mili vanili :wink:
Uporabniški avatar
 gregorb
Nataša napisal/-a:
aja, pa še to: v živo ne kvasm takih bedarij kot na forumu, sem k mili vanili :wink:

bl mili k vanili :twisted:
 Nataša
gregorb napisal/-a:bl mili k vanili :twisted:

ti, Grega, ks bl fan, ker je mili, ta lev al ta desn (da bom vedla, komu sem podobna :twisted: )

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA