Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa mi je le uspelo priti na ta tek.
Prvo prijetno presenečenje ob prihodu - oznake za WC :wink: in WC na toplem, pravo razkošje. OK, ni se mi uspelo vpisati pod TF Polžjo sekcijo, ker so imeli Tekaški forum že prednastavljen. Itak so potem videli, kdo je polžja sekcija :lol: :oops: .
Malce neprijetno je bilo, ker so prestavili štart, sem morala nazaj superge obuti, v Felmaxicah pri miru stati je bilo malček hladno :( .
Gužve ni bilo, bilo pa je kar nekaj znanih obrazov :clap: . Ko sem v prvem krogu ugotovila, da ni nobene postojanke s pijačo (možnost izboljšave za organizatorja :D ), sem spustila tempo. Na srečo sem po treh krogih zavila do avta, ker je sestra že končala (šla 2 kroga) in sem si privoščila čaj, pa sezula Feelmaxice in gasa bosa naprej :D . Proga je čudovita, kot bi jo namenoma pometli :clap: . zadnja dva kroga sem spet majčkeno pohitela, da me niso predolgo čakali :oops: . Ja tako je, če pride tudi polžja sekcija, potem ne morejo računati na neke hitrosti :lol: . Sem pa v cilj le zašprintala, da je vsaj malo izgledalo :-- .
Super je bilo potem gledati otročke, ki so tekli, res odlična ideja, da jih lahko vidimo.
Mi smo jo potem hitro popihali domov in nismo čakali podelitve, čestitke vsem ta hitrim, to je tako šibalo mimo, da je kaj. Še vreme je zdržalo do konca tekov.
Super trasa, res lepo, ker se večkrat vidiš in lahko navijaš :clap: . Parkiraš lahko kar ob progi :wink:
Bom dala za prihodnje leto tek v svoj program :D
Moj drugi nastop v Krškem na spremenjeni vendar malo razgibani progi se je izšel veliko bolje od pričakovanj, saj sem dosegel nov PB na 10 km, uradni rezultat sicer 34.26 min na verjetno malo krajši razdalji... :shock: :oops:, Garmin mi je sicer nameril 9.61 km, vendar zaradi mnogih ovinkov ter teka okoli stožca, ki je skrbel za večje spremembe ritma oz. hitrosti teka tudi nisem siguren če mu lahko popolnoma zaupam, vendar sem z povpr. tempom 3.35 min/km zelo zadovoljen... :D 8), k dobremu rezultatu je pa seveda pripomoglo tudi odlično vreme za tek, pa tudi sama prireditev je bila zelo dobro organizirana... :clap: :cast: :wink: , je pa res, da so manjkale postojanke z vodo, kar pa jih na mojo srečo danes nisem potreboval... :shock: :oops: :)
Hvala vsem za dobro družbo, navijanje ter odlične rezultate... :clap: :laola :TF)
Ja, drugo leto se zopet vrnem na tek v Krškem... :D

Lp! :wink:
Pa to je noro Boris kaj ti delaš letos.

Po eni strani si mi ravno ti za motivacijo (to sem ti itak že večkrat povedal), po drugi strani pa samega sebe ne razumem, zakaj sem si ravno tebe izbral za leto 2012 za letni dvoboj, ko pa si neulovljiv. Dejansko bom moral dobro razmislit v čem ti bom lahko še kos, ker to tek definitivno ne bo.
tae napisal/-a:Pa to je noro Boris kaj ti delaš letos.

Po eni strani si mi ravno ti za motivacijo (to sem ti itak že večkrat povedal), po drugi strani pa samega sebe ne razumem, zakaj sem si ravno tebe izbral za leto 2012 za letni dvoboj, ko pa si neulovljiv. Dejansko bom moral dobro razmislit v čem ti bom lahko še kos, ker to tek definitivno ne bo.

Tae, hvala za kompliment, drugače je pa res, da mi letos dobro leti oz. veliko bolje kot v preteklih letih... 8) :D , vendar jaz na tvojem mestu ne bi obupal... :nono: :shock: :wink:, saj mislim, da se tudi tvoji rezultati izboljšujejo, tako, da mi verjetno v naslednjem letu ne bo lahko... :shock: :roll: :), sicer je pa prvi najin dvoboj v novem letu že čez en teden in mene prov firbec matra, če sem še vedno toliko pred tabo, kot sem bil recimo v Štanjelu... :shock: :oops: :)
Je pa res oz. mi je pa zanimivo, da odkar si mi napovedal :argue:tekaške borbice... :lauf: :clap: sem tudi jaz postal bolj motiviran in mogoče malo boljši... 8) :D
Drugače pa sej veš v čem sem veliko slabši od tebe... :evil: :shock: :oops:, še nisem pozabil :TF) tekmovanja v gibljivosti, kjer nisem ravno blestel... :evil: :--( :roll:, pa verjetno sem slabši tudi v sklecah, pa počepih..., tako, da zadev za tekmovanje je kar precej... 8) :wink:

p.s.:evo, če te mogoče zanima kako je Garmin zabeležil moj tek...
http://connect.garmin.com/activity/136494968, kjer se lepo vidi, da sem imel od 7. - 9. km, kar krizo v vzdrževanju hitrosti... :evil: :roll: :)
Nazadnje spremenil Obivankenobi, dne 26 Dec 2011, 21:56, skupaj popravljeno 1 krat.
POSTOJANKE ZA VODO - zabeleženo, smo se morda preveč zanašali na lokal ob progi, ki pa ni postavil okrepčevalne postaje :oops:

RAZDALJA - verjetno ni ravno 10.000m, je zelo dober približek tega - Garmini so namerili različno od 9.6 do več kot 10, tako da Obivankenobi razlultat šteje :clap:

LENČI - polžja sekcija gor ali dol, lepo je bilo videti bosonogo tekačico, še bolj zanimivo je bilo razlagati gledalcem, da z Lenči ni nič narobe...BRAVO :laola

REZULTATI, FOTO, ZAHVALA

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA