- 26 Dec 2011, 15:22
Pa mi je le uspelo priti na ta tek.
Prvo prijetno presenečenje ob prihodu - oznake za WC
in WC na toplem, pravo razkošje. OK, ni se mi uspelo vpisati pod TF Polžjo sekcijo, ker so imeli Tekaški forum že prednastavljen. Itak so potem videli, kdo je polžja sekcija
.
Malce neprijetno je bilo, ker so prestavili štart, sem morala nazaj superge obuti, v Felmaxicah pri miru stati je bilo malček hladno
.
Gužve ni bilo, bilo pa je kar nekaj znanih obrazov
. Ko sem v prvem krogu ugotovila, da ni nobene postojanke s pijačo (možnost izboljšave za organizatorja
), sem spustila tempo. Na srečo sem po treh krogih zavila do avta, ker je sestra že končala (šla 2 kroga) in sem si privoščila čaj, pa sezula Feelmaxice in gasa bosa naprej
. Proga je čudovita, kot bi jo namenoma pometli
. zadnja dva kroga sem spet majčkeno pohitela, da me niso predolgo čakali
. Ja tako je, če pride tudi polžja sekcija, potem ne morejo računati na neke hitrosti
. Sem pa v cilj le zašprintala, da je vsaj malo izgledalo
.
Super je bilo potem gledati otročke, ki so tekli, res odlična ideja, da jih lahko vidimo.
Mi smo jo potem hitro popihali domov in nismo čakali podelitve, čestitke vsem ta hitrim, to je tako šibalo mimo, da je kaj. Še vreme je zdržalo do konca tekov.
Super trasa, res lepo, ker se večkrat vidiš in lahko navijaš
. Parkiraš lahko kar ob progi
Bom dala za prihodnje leto tek v svoj program
Prvo prijetno presenečenje ob prihodu - oznake za WC

Malce neprijetno je bilo, ker so prestavili štart, sem morala nazaj superge obuti, v Felmaxicah pri miru stati je bilo malček hladno

Gužve ni bilo, bilo pa je kar nekaj znanih obrazov

Super je bilo potem gledati otročke, ki so tekli, res odlična ideja, da jih lahko vidimo.
Mi smo jo potem hitro popihali domov in nismo čakali podelitve, čestitke vsem ta hitrim, to je tako šibalo mimo, da je kaj. Še vreme je zdržalo do konca tekov.
Super trasa, res lepo, ker se večkrat vidiš in lahko navijaš

Bom dala za prihodnje leto tek v svoj program