Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Današnji večer smo se forumovci in forumovke v velikem številu zbrali v brunarici pri Jezeru v Podpeči. Avi nam je na zanimiv način predstavil svoj nastop na lanskoletnem Western States-u, kjer sta z Andrejo posnela to nepozabno športno dogodivščino. Obenem smo to priložnost izkoristili še za naše druženje.

Hvala vsem, še posebej pa gostiteljema, za lep večer in polne mize dobrot.

Tule je pa nekaj FOTK.

Lp, Matjaž
Hvala AVI-ju in Andreji za povabilo na lep in prijeten večer. :D

Pripravila sta lep predstavitveni film :clap: obilno obložene mize :clap:

Čestitke še enkrat AVI-ju za ta velik projekt in velik uspeh. Kot se govori gresta letos še po eno značko za AVI-ja. Mogoče jo bo pa potem kdo drugi nosil na hlačah, :wink: to bo lep stilski pogled poleti na motorju. :lol: :lol:

Hvala vama še enkrat za vse. :clap:
ZdravkoC napisal/-a:Super, da je nekaj fotk. Vidim, da so v prve vrste pohitele punce, zadaj so se pa zbirali izkušeni modrijani :wink:
Ko bo na našem koncu takšna predstavitev, bomo obrnili :lol: Ker bo predavala Andreja

Kar se mene tiče ni potrebno,da bi obrnili, se bom raje držal tiste mize, ki me spominja na Sladkih6 :D
Hvala vsem, da ste prišli in upam, da ste uživali v sproščenem vzdušju. Lepo je bilo pokramljati z vami in vas videti. Lepo nam je bilo. :D
Žal se nekaterim časovno ni izšlo, vendar pa bo skoraj sigurno še kakšna prilika. Verjetno že na podelitvi "ultraških" priznanj, ki bo na štajerskem koncu. :D

Hvala še enkrat in lepo bodite! :D

P.S. Kdo bi vedel...morda nam pa kdaj še kaj podobnega uspe skupaj spraviti... :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA