Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ali je ta proga sedaj kaj spremenjena?

Leta 2009, ko sem bil tu, je bilo govora o 10,4 km.

Drugače pa nori časi. 23 tekmovalcev in ena tekmovalka pod 37 minut in 40 tekmovalcev in 2 tekmovalki pod 40 minut.

Obivankenobi, ti si itak razred zase. 35 minut na takem terenu. :clap:

Najbolj pa me je presenetil Matick. Očitno ne bom več pred tabo. Bravo. :clap:
tae napisal/-a:Ali je ta proga sedaj kaj spremenjena?

Leta 2009, ko sem bil tu, je bilo govora o 10,4 km.

Drugače pa nori časi. 23 tekmovalcev in ena tekmovalka pod 37 minut in 40 tekmovalcev in 2 tekmovalki pod 40 minut.

Obivankenobi, ti si itak razred zase. 35 minut na takem terenu. :clap:

Najbolj pa me je presenetil Matick. Očitno ne bom več pred tabo. Bravo. :clap:

Tae, hvala za kompliment... :cast: :), drugače pa mislim, da so progo po Panovcu spremenili lansko leto in je po mojem Garminu dolga 9.3 km... :shock: :oops:, ker sedaj poteka okoli Panovca, in seveda še vedno večji del po gozdu in z enim malo daljšim ter kar strmim klancem na cca 7 km... :)
Se pa strinjam s tabo, da je bila konkurenca maloštevilčna ampak zelo huda... :shock: :evil: :roll: :)

p.s.:
Ja, Matick je pa zopet raztural, tako, da čestitke tudi z moje strani... :clap:, očitno je začel resno trenirati... :shock: :wink:
Hvala fantje za čestitke :clap: :clap: sicer pa nisem tako hiter in mislim da bo Tae še kar naprej pred mano v cilju :laola da o Obiju ne govorimo, ta je vse hitrejši :laola :clap: :clap: :clap: se pozna da :lauf: :lauf: kar nekaj km
Sicer je pa proga enaka kot je bila in tudi čas sem imel lani enak, oziroma za 4 sek boljši :? :oops: :oops: Zadnja sprememba proge mislim da je bila pred štirimi leti :nono: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA