Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MitjaG
CormorUltra - tek od kraja Buia do Marano Lagunare (IT) je tokrat ponudil 68km uživancije. Če nas je lani cel čas pral dež, prmetavala burja in oviralo blato, je vreme letos želelo popraviti vtis in ponudilo hladno in jasno jutro, kasneje pa prelep sončen dan. Organizator se je tudi letos izkazal z organizacijo in prijaznostjo, našo malo deželico pa sva predstavaljala GTA in moja malenskost- in to kar uspešno, GTA je bil odličen 2. meni je uspelo "pridrajsati" na cilj 5. :laola
Tek je ponudil prijazno "vaško" vzdušje s 63 tekmovalci, netekmovalnega, 36km dolgega teka pa se je udeležilo okoli 100 tekačev.
Italijani so zopet pokazali, da so korak pred nami v mišljenju, saj srečaš na teku dejansko vse- staro, mlado, lahko, težko, skratka- vsi tečejo, malokdo pa se obremenjuje s časom.
Uporabniški avatar
 GTA
Vesel sem predvsem, da sem pred petimi tedni po štirih mesecih tekaškega premora začel ponovno teči. Kdor od vas, ki je vsaj malce zasvojen s tekom si lahko predstavlja kaj to pomeni - predvsem za glavo. Manjka, en velik del človeka manjka. Kaj sem vse poizkusil, terapije - "resne" in alternativne, popolni počitek, ogromno kolesarskih km...zdaj ni pomembno...na koncu mi je pomagal FizioRobi iz Sl. Bistrice, kot že Petru, Zdravkotu... s svojimi udarnimi valovi. Sicer terapija izgleda malce čudno, nič posebnega, a resnično deluje. Hvala Robi! In ker so me ob dobrem treningu pošteno začele srbeti pete sem moral nekam in prejšnji teden, ko je Mitja objavil najavo za tekmo, sem še razmišljal, če je pametno, v petek pa sem se kar na hitro odločil - blizu je, napisal je, da je dobro organizirano, dolžina je prava, Medo ima čas, še vreme smo naročili in zakaj ne!
O tekmi: res dobro organizirana tekma, idealni pogoji, razen nekaj vetra v zadnji tretjini proge, drugače pa dobro označeno, makedam, gozdne poti, le nekaj km asfalta okrog Udin, ljudje prijazni, pogostitev na koncu odlična, lepe nagrade...dodal bi le kakšno okrepčevalnico, saj če nisi domačin, nimaš možnosti suporta, ker te tvoji spremljevalci le stežka najdejo. Kljub temu, da se je Matej max trudil, se nisva videla velikokrat in sem "živel" v glavnem od rozin, čokolade in čaja. Za 68.6km je že na začetku kar dobro letelo. Skupina petih tekačev se je počasi začela manjšati in ob oznaki 42km, ko je ura pokazala 2.55 smo bili le še trije. Po nekaj km sva ostala še dva. Kasnejši zmagovalec, ki je imel ob sebi vso progo 3! kolesarje, se na okrepčevalnicah ni ustavljal in sem ga po postajah vedno znova moral loviti, na 50km pa ko me je hrana, ki je nisem vajen pregnala v grmovje, sem uvidel, da ne bo šlo in sem ga spustil. Kolesarji so možaku pred mano na ravnicah ob reki Cormor naredili zaveterje in nisem imel šans. Vendar sploh ni bistveno, z nasmehom sem pritekel v cilj, saj je noga zdržala - mogoče tudi po zaslugi menjave copat v mesecu odkar ponovno tečem - naj se sliši kot reklama ali ne: ON Cloudrunner in ON Cloudsurfer so zakon!!!

Še rezultati:

http://www.gmudinesi.it/e107_files/down ... ca%20Final
e%20[TUTTi%20COMPET].pdf
 jozafat
Iskrene čestitke za vrnitev na tekaške proge in za uspešen CormorUltra :clap:
Sam naj bi se po petmesečni odsotnosti kmalu obul v tekaške copate, pa me zanima, če mi lahko kaj več napišeš o uspešni terapiji in kje si nabavil nove copate Cloudrunner?
Hvala in lep sončen dan, iz Vipavske!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo Mitja in GTA :clap: :clap:
tekaške copate ON pa imam tudi jaz v testu in se že veselim novih rezultatov :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
GTA napisal/-a: ... Kaj sem vse poizkusil, terapije - "resne" in alternativne, popolni počitek, ogromno kolesarskih km...zdaj ni pomembno...na koncu mi je pomagal FizioRobi iz Sl. Bistrice, kot že Petru, Zdravkotu... s svojimi udarnimi valovi. Sicer terapija izgleda malce čudno, nič posebnega, a resnično deluje. Hvala Robi! ...

No, o tem sem večkrat govoril :clap: deluje :D
Pa saj sedaj to že vsi vedo 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA