Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Mato
Na teh straneh sem bolj redkobeseden. Tokrat bi le nekaj vprašal: zelo rad jem pohane in pečene piške. Po kakšnem ključu so jih delili na Šmarni gori? A je to le za tujce in grebatorje, ki imajo verjetno višjo štartnino kot mi!?
Za navadne laufarje so piškoti in banane čisto dovolj.
Organizator bo moral razmišljati o uravnilovki. Čorba al pa makaroni za vse!
Forumovci! Kdo je dobil kuro?
 aleksander
Res zadovoljen sem se vrnil z te tekme.Kljub slabemu vremenu in drseči podlagi mislim da sem za svoje sposobnosti progo odlično odtekel.Kersem bil na tej progi prvič sem bil res zadovoljen z konfiguracijo proge od ekstremnih vzponov in spustov do vmesnih lažjih delov kjer se je dalo malo počivat :wink: .Ker me vreme in razmočena podlaga ne motita sem se z veseljem spoprijel z bregovi Šmarne gore.Okrepčilo na vrhu sem izkoristi predvsem čaj in piškote ja drugače kakšne pohane ali pečene kure pa res nisem srečal ja edino eno--shujševalna kura :twisted: :twisted: :twisted: .

OK dovolj za danes saj bo še kdo kaj napisal,se vidimo naslednje leto na 26.Šmarni gori :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
Dodajam slikce z nore tekme na Šmarni gori:

http://www.sportosplet.net/galerija/dis ... 052&pos=32

Pogoji za tek so bili zelo težki, bila je potrebna popolna koncentracija. Marsikdo je tudi padel, na slikci se vidi da je s spusta z Grmade padel tudi Čeh Jože. Čestitam našim Aleksandru, Yogotu, Iztoku :clap: . Drugače pa same poznane domače gorsko tekaške face, na novo sem opazil le Petro Majdič, ki je med puncami celo zmagala :clap: . No edino tujcev nisem poznal: mislim da je zmagal Italijan Manzi, vesoljčka Johnija (NZL) pa kot kaže ni bilo :( .

Glede prehrane pa se strinjam da oštarija nebi propadla če bi skuhala lonec ričeta za tekmovalce. To nam nudijo že skoraj na vsaki vaški tekmi :roll: .
 tomo
Lep pozdrav - komerkoli ze

V glavnem vam želim sporočit, da so kompletni rezultati 25. TEKA in Šmarno goro s precej statistike (vmesni časi, časi spustov in posameznih vzponov, pa najboljši časi proge, pa pregled zmagovalcev za teh 25 let pa še kaj) na spletni strani www.smarnagora.com

8) en lep dan vam vsem zelim
tomo
 tomo
No še tole pojasnilo sem dolžan - glede piščancev namreč.
Tekmovalci, ki so prenočevali pri nas (na svoje ali na naše stroške) so imeli ta dan pač kosilo na Šmarni gori tisti piščanec je bil njihovo kosilo.
Pa organizatorji (fantje in dekleta - hvala vam), ki mi že četrt stoletja stojijo ob starni so tud dobili nekaj za pod zob. Brz njih ne bi bilo tekme.
Se mi zdi to pošteno, a ne?
Kar se tiče pa ričeta za tekmovalce - tud sam sem ene vrste tekač, pa kot vem, nam vsem bolj paše po dirki nekaj pijače pa kako sadje in kaj lahkega sladkega - ne pa ričet. A veš - za nas, organizatorje, je laže (in nenazadnje ceneje) kastrola ričeta "Z" za vsakega kot pa tisto, kar vam nudimo na Šmarni gori.

Upam da se kljub temu vidimo jeseni na 26. Teku, še prej pa prvo soboto v februarju na jubilejnem 10. REKORDU!!!!!
:lol: tomo
Uporabniški avatar
 Dule
tomo napisal/-a:Kar se tiče pa ričeta za tekmovalce - tud sam sem ene vrste tekač, pa kot vem, nam vsem bolj paše po dirki nekaj pijače pa kako sadje in kaj lahkega sladkega - ne pa ričet. A veš - za nas, organizatorje, je laže (in nenazadnje ceneje) kastrola ričeta "Z" za vsakega kot pa tisto, kar vam nudimo na Šmarni gori.

Upam da se kljub temu vidimo jeseni na 26. Teku, še prej pa prvo soboto v februarju na jubilejnem 10. REKORDU!!!!!

Lep pozdrav Tomu :wink: !

Velja drugo leto kar pripravite na izbiro oboje: sadje, pijačo, sladko in ričet. Garantiram da bo vse šlo in nič ostalo :D . Saj meni ni tolko do toplega obroka, sem pač izpod Šmarne gore doma, vem pa da če prideš od daleč pa paše še pa še enolončnica :o . To je samo moje mnenje :? .

Vsekakor se vidmo na naslednjih tekaških borbah na Šmarni gori :!:
Uporabniški avatar
 Barb
tomo napisal/-a:Upam da se kljub temu vidimo jeseni na 26. Teku, še prej pa prvo soboto v februarju na jubilejnem 10. REKORDU!!!!!

Pa tudi prej še kaj :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Ko sem včeraj prišla na Šmarno goro, sem naletela ravno na neizmerno veselje oskrbnikov Šmarne,ker so dobili darilce. Ja enga lepga r'djčga,čist novga traktorja(v tehnične podrobnosti se ne bom spuščala).
Sem pa potem slišala,da so se pogovarjali, da ga bodo uporabljali tudi za posipanje ceste s peskom pozimi. Tko da bomo lahko tudi pozimi,zdaj še lažje zahajali gor.
Uporabniški avatar
 vidkul
Barb napisal/-a:Sem pa potem slišala,da so se pogovarjali, da ga bodo uporabljali tudi za posipanje ceste s peskom pozimi. Tko da bomo lahko tudi pozimi,zdaj še lažje zahajali gor.

Barb, Barb, kaj pa tisti, ki se ne bomo mogli več sankat :--( :--( s Šmarne.

lp Vid

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA