Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

No pa smo doma. Kaj naj rečem.
Ob prihodu so nam podelili knjigo Franca Legata "Kulturna dejavnost v vaseh pod Stolom", nas postregli s sokom in šnopčkom..., podpisali smo se v spominjsko knjigo in odrinili proti Kranju. Od forumovcev sem videl le Mirota (po mojem tudi Fotra kot navijača na štartu - vsaj po opisu in frizuri bi lahko bil, saj ga drugače ne poznam) in med tekom z njim malo podebatiral, saj je bil tempo zelo udoben za kakšen pogovorček (5.14km). Proga je dolga 27.7 km (tako pravi Polar) in lepo razgibana. Tekli smo po stari cesti, spremljal pa nas je kombi trmastih in spremljevalka našega triatlonca Preradoviča, ki je ves čas teka vodil kolo glede na svoj srčni utrip...no ja, že mora biti tako, če je tak profi...ostali pa smo za njim ropotali in razpravljali vse mogoče...o teku, smučarskem teku, kolesarjenju, plavanju itd (od "moških" tem smo se dotaknili le tiste o Miklavžu :lol: ).
Po prihodu v Kranj je bila krajša proslavica in za vse udeležence kosilo v gostilni Kot, ki pa sem ga zaradi družinske fešte moral izpustiti. Za lep sprostitveni tek in dobro počutje je bil ta spominski tek kot naročen, za kaj več pa drugič, na kakšni drugi turi.

Lp!
Uporabniški avatar
 Fotr
Sicer to ni celotno poročilo, ampak samo poročilo s starta izpred rojstne hiše Franceta Prešerna. Tudi tokrat forumovci niso manjkali. Zbralo se je kakih 20 tekačev, med njimi mislim, da je bil tudi udeleženec Ironmana Preradovič, celo pogovarjali smo se z njim, a smo šele pozeneje ugotovili, da je bil on. Teka se je udeležil tudi Miro, ki je reševal čast TF, kot gledalci pa smo bili LojzeP, Tupolyew in Fotr. Kako se je tekma razvijala in končala pa ne vem. Mogoče bo poročal Miro.
Na splošno pa je zadeva bolj skromna, po zanimanju sodeč pa bi bil lahko tek veliko bolj veličasten, seveda odvisno od tega, da bi se vključili organizatorji, ki naj bi skrbeli za turistično, kulturno in športno oživitev Prešernovega rojstnega kraja in okolice. Tako pa je bil tek bolj interna zadeva, čeprav se je lahko pridružil vsak.
Škoda za take izgubljene priložnosti.
Uporabniški avatar
 GTA
Fotr :?:

Svašta :roll:
Uporabniški avatar
 Fotr
GTA napisal/-a:Fotr :?:
Svašta :roll:

Malo čudno res izgleda, ko je moje poročilo kot gledalca na startu za tvojim iz cilja in celotnega teka, ampak sem ga najprej objavil v poročilu, potem pa si odprl ti drugo rubriko, sem ga pa prestavil sem, na novo odprto rubriko sem pa zbrisal, da ne bi bili odprti dve na isto temo. Seveda je tvoje poročilo kot udeleženca teka bolj zanimivo, sam sem bil prisoten samo na štartu in sem napisal tako, kot sem videl. Škoda, da se nisi predstavil, ker tudi jaz tebe ne poznam, potem bi lahko napisal, da sta dva tekača reševala čast foruma, Miro in GTA, pa še spoznal bi spet enega člana TF. :D
Je bilo to svašta :roll:? :shock: :D
Uporabniški avatar
 GTA
Kot je izgledalo je bilo, ker je pa tako kot si napisal se opravičujem. Upam, da se spoznava ob kakšni od naslednjih prireditev, saj sem do sedaj slišal samo pohvalne stvari o tebi. Nisem se predstavil, ker sem te videl šele na štartu, ti pa si stal malo naprej ob progi - pa še ziher nisem bil.
Takoj je res izgledalo malo čudno...se pa še enkrat opravičujem!
Uporabniški avatar
 Fotr
Vse je v redu, nič se ni treba opravičevati, samo da sva se pogovorila, da ne bi bilo kakšnih nesporazumov. Seveda bo še priložnost za srečanje, nameravam se udeležiti teka za pujska v Dolskem, še prej pa verjetno na piknik v Logarsko, pa mogoče na kakšen nedeljski trening v Tivoli...tako, da bo priložnosti dovolj...samo, ti si prehiter zame... :D
Uporabniški avatar
 miro
No naj še malo popravim na teku sta bila še najman dva člata TF in to Iztok SAM in Jože , za katerga pa ne vem njegov nick , bil pa je z nami v Palmanovi, pa tudi poznava se že celo večnost.
No kaj naj napišem ? Ne morem nič že stokrat slišanega odlična družba , lep tempo , poljubni pogovori , ki pa se niso nič dotikali srnic saj pri nas tastarih , smo imeli bolj pomembne teme ,kot pa sanjati sanje o lepih dekletih.(dobr da res )
Naj še enkrat ponovim Fotra - vsakemu je lahko žal za zamujeno priložnost!
Tekli pa smo s postanki dve uri in osemindvajset minut s tem , da smo tudi malo počakali počasnejše.
Imeli pa smo tudi dve udeleženki za katere sta skrbela partnerja , da se ne bi kdo preveč približal - šala , bili pa sta zares dve dekleti.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Moje osebno mnenje je, da bi se dalo iz take vrste teka napraviti kaj bolj konkretnega in času ter volji slovenskih tekačev primernega. Izjemno dobro je, da je tek netekmovalnega značaja, toda zakaj se ne bi pristopilo k organizaciji na višjem nivoju in počasi pridobiti tekače v večjem številu. Meni osebno se zdi precej prozorna zadeva tale tek, ne preveč odmevna in niti smislne. Mogoče razmišljam iz svoje perspektive, toda res se bi morali naslednje leto bolj spraviti k organizaciji, ne pa da je vse od daleč izgledalo kot malo bolj odtrgan sindikalni izlet. Če kdo zameri besede, ki sem jih napisal, naj mi jih odmeri z argumentirano kontro.

Lep dan!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Se popolnoma strinjam z Boštjanom.
Tale tek mi sploh ne deluje kot neka tekma ( a je sploh kdo rekel, da to je ), ampak bolj kot druženje tekačev povezanih okoli Kluba trmastih, ki so kot razumem nekako operativno gonilo dogodka.
Imel sem dober namen pridružiti se tekačem na kolesu, pa sem uvidel, da je bila situacija nekam "nezanimiva" ( moje osebno mnenje - se opravičujem prizadetim ), in smo jo po ogledu pesnikove hiše mahnili proti domu - s kolesom v avtu :?
Res smešno, da se iz dogodka, ki ima odličen argument za izvedbo, ne izvede prireditev vredna največjega poeta na naših tleh :shock:

Pa da ne pozabim - čestitke vsem, ki ste premagali progo in dokazali, da sta vaša volja in vztrajnost večja od "višjih" interesov :clap: :cast1:
Uporabniški avatar
 GTA
Bolj se ne bi mogel strinjati kot sta v zadnjih dveh postih opisala lojzeP in Tupolyew. Pa ne bi ponavljal že napisanega.
Ker pa smo že prišli v Vrbo bi bilo škoda, da ne bi odtekli in se malce pogovorili, zakar med skupinskimi teki drugačne narave skoraj ni časa - izgledalo je sicer malce bolj tako...sindikalno, drugače pa se je izšlo kar vredu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA