Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Mogoče to ne spada ravno sem - to ni bila organizirana športna prireditev, oziroma ni bila v organizaciji "TF", pa vendar ne morem mimo nje. Predavanje je bilo vsaj zame enkratno, predavala, to niti ni prava beseda,svoje občutke sta z nami delila Jure in naš Boštjan , ki je bil z Juretom v ekipi na RAAM-u.
Najprej smo si ogledali kopico Fotk, potem pa še 40minutni dokumentarni filmček izbran iz več urnega posnetega materiala.
Seveda smo potem na koncu še obkrožili Jureta , kjer je potem moral še kar nekaj časa odgovarjati na vprašanja maloštevilnih poslušalcev. Predavanje so nato še nadaljevali v "klubski" sobi kulturnega doma, katere pa se jaz na žalost nisem mogel oditi, ker sva z ženo odšla še na eno kulturno prireditev (poslušat New swing quartet ),tako ,da sem lepo zaključil dan.
Tako gospodične ministrice na vas je da nekaj takega organizirate tudi za člane "TF",vsi bodo zagotovo zadovoljni,izkoristite Tupolyeva, da bo organiziral predavanje oziroma se bo dogovoril z Juretom.
Jaz se imam kar za srečnega človeka , saj sem v tako kratkem času spoznal tri ekstremne športnike , pa tako preproste , človeške , da kar ne morem verjeti , da so to res oni.
Mimogrede Jure je včeraj v tem gorenjskem mrazu oprvil pet urni trening, tako malo krajši. Tudi drugo leto gredo zmagat v Ameriko.
Toliko za danes sem še prepoln vtisov in jih moram še predelati!
lp
Miro
Uporabniški avatar
 INOT
Lepo bi bilo,ko bi takšno predavanje organizirali tudi za nas Štajerce. Malo pa pogrešam,da nihče nič ne napiše kaj se mu je zdelo zanimivo,pomembno glede prehrane ,treninga ipd. Vsaj kakšen nasvet,ki vam je ostal v spominu :roll:
Uporabniški avatar
 miro
Inot tega je bilo toliko, da ne bi mogel vsega napisati, npr. v prvih 24urah je Jure popil 27l tekočine , v začetku gatorade, nato pa se mu je zagabil okus in je zamenjal , pojedel za dva triatlonca npr banane, palačinke, sendviče in podobno.
Mene je bolj zanimalo , kako se je spopadal s halucinacijami,kako so ga spodbujali, član ekipe in njegov prijatelj Klemen je celo parkrat tekel ob njem v klanec , kako so člani ekipe preprečili goljufanje američanu, tudi člani ekipe so se morali spopasti z "nespanjem" npr Boštjan je 30ur sedel za volanom, malo so jim blokirali tudi Web stran in podobne zanimivosti. Jure nam je zaupal , da bi se po prvem Raam-u žena skoraj ločila , saj ga takega , ko je imel halucinacije ni poznala in se je bala , da bo tak ostal in še kup drugih intimnosti in zakulisja. Na filmu je tudi pokazano kako so mu zdravili zadnjico , ga hranili kot otroka , samo , da je lahko čimbolj počival , kako je pred tekmo vadil " nespanje" inše kup zanimivosti.
Kako naj bi me potem zanimali tehnični podatki o prehrani in količini treningov , ki ga je bilo res veliko.
Doktor mu je rekel - na dirki , da njegovo telo reagira drugače , kot pa trdi medicinska znanost, ne morem povedati , kaj vse me je impresioniralo, saj še sam nisem vsega predelal v svoji glavi.
BTW predavanje je organiziralo kulturno umetniško društvo , tako , da ne vidim razloga zakaj na Štajerskem ne bi mogli organizirati srečanja s Juretom , mogoče se bo celo pripeljal z biciklom , tako za mali trening.
Naj končam, kajti vtisi se mi še kar prepletajo in pišem preveč nepovezano.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 INOT
Lepo,da si se potrudil in odgovoril. Tisti film bi bilo zanimivo videti. Bi pa bilo tudi zanimivo,če bi kdo snemal takšna srečanja.Na koncu bi lahko naredil skrajšano verzijo najzanimivejšega tako ,da bi to lahko videl širši krog ljudi. Obakrat,ko je imel srečanje Mravlje sem namreč delal poleg tega pa je kar visok strošek vožnje npr.iz Maribora do Kranja.Zato bi bilo super,ko bi si takšno srečanje lahko ogledal doma na DVD-ju ali videu.
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!

Oh, INOT, pa menda ja nebi raje gledal teh reči iz kavča?!? Come on!!! To je dogodek, ko človeka srečaš v živo!!! :wink: (hja, in ti potem po možnosti povzroči tako močan vtis, da moraš naslednji dan iz službe že ob 11ih, ker si popolnoma nezmožen za delo...:))

...Ja, Tupolyew je ponudil srečanje z Juretom že večkrat. Zdaj se dogaja ogromno reči, po novem letu pa bo verjetno do marca precej prazno, zato predlagam, da ga držimo za besedo :)

Potem pa imam na zalogi še enega "ekstremista v bolj uživaškem smislu" - on sicer še nič ne ve, da se bomo srečali :)... sem pa danes, da se pohvalim, skočila v morje (6 stopinj) z njegove barčice, ki je obkrožila svet za 3 leta. Brr, je zeblo.

No, ampak najprej Jure!!!
Uporabniški avatar
 primus
Staša napisal/-a:... sem pa danes, da se pohvalim, skočila v morje (6 stopinj)

strašna si !
se ponovno pripravljaš na ledene kopeli ? :D :shock: :D

primus

p.s.: ampak tokrat pa - full monty ! :wink:
Uporabniški avatar
 runner
sem pa danes, da se pohvalim, skočila v morje (6 stopinj) z njegove barčice, ki je obkrožila svet za 3 leta. Brr, je zeblo.

uh ... koliko je bila mrzla voda?
Lahko v cm, prosim?

;-)
Uporabniški avatar
 Staša
Tole ma tu mač zveze z Juretom!
No, slikca je v galeriji...
...
[quote="Staša"]
Potem pa imam na zalogi še enega "ekstremista v bolj uživaškem smislu" - on sicer še nič ne ve, da se bomo srečali :)... sem pa danes, da se pohvalim, skočila v morje (6 stopinj) z njegove barčice, ki je obkrožila svet za 3 leta. quote]

je bila to "barčica" HORN 2000 :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA