Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Se pridružujem mnenju Lonely. Res je, kdor se je tega teka hotel udeležiti, se je pozanimal, kdaj in kje. Ker pa je tek štel za Štajersko -Koroški pokal, so tekači ,ki le tega delajo tudi vedeli kje poiskati objavo.
Tek je bil dobro organiziran. Kaj pa je važna številka udeležencev?. Važno je, da se je organizator potrudil in da je vsak, kar mislim, da imam prav, potrudil za svoj najboljši rezultat.
Saj to je bil namen vsakega tekača, kajne.?
Zato še enkrat vsa pohvala organizatorjem, se vidimo drugo leto.
Lep pozdrav Cvetka!
Na progi 21,098 km je med puncami slavila Nataša Ančič Zavašnik s časom 1:46:14, pred Mojco Vesel in Tatjano Bolčina Kacin. Robert Kotnik pa je bil absolutni zmagovalec malega maratona s časom 1:16: 56, pred Tadejem Kalužo in Robertom Matijevičem.

Težav s priimkom pa ni in ni konec..... :D :wink:
Roko, ne me hecat, boš hitro ob pivo :wink:
Sem že razmišljala, da bi se odpovedala svojemu dekliškemu priimku :lol: , ma kaj ko sem pogosto namesto Zavašnik, raje Završnik :--(
Nataša,ne obremenjuj se s priimki,ti si za nas Tilcara in to pa že nekaj velja. :D Če si dobra oz.odlična,je pa res vseeno,kaj napišejo,kdor dela,greši. :) Natša Ančič Zavšnik....ne,se hecam,uživaj še naprej v teku. :D LP-Alonso

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA