Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 raf
Najprej čestitke Vitezom in vsem prostovoljcem, ki so se žrtvovali in nam pripravili dogodek, ki ima res dodano vrednost. :cast1: Včeraj bilo biti v vlogi organizatorja je bilo še posebej stresno, ker napoved vremenska je bila res slaba..... :hehe:
Seveda pogumne spremlja sreča in me veseli, da je bila včeraj prisotna na Bledu. :clap:
Sam se s svojim tekom ne bi preveč ubadal ,ker sem za spremembo prišel na Bled zaradi druženja in predvsem opazovanja okolice in seveda spodbujanja navijačev. Sem bil mislim najglasnejši tekač, ker pač se me je bolj slišalo, kot pa videlo..... :mrgreen: Okroglo urico sem si zadal v mislih pred štartom in v tem duhu sem tudi začel in je bilo treba previdno začeti, ker sem bil v ozadju in je bila gužva kar velika. Opazil, da je dobil grad novo osvetiltev in je včeraj v temni noči dobil še posebno svetlo mesto na poti.... Je pa bilo zanimivo opazovati sotrpine na progi in kako se vsak od njih bori s kilometi na svoj način. Seveda je slabost noči v tem, da obraze zelo težko prepoznaš, ampak sem vseeno srečal in poklepetal z Mirjam pa Wego in Nado. Čeprav ni deževalo se je poznalo ,da je bila skoraj 100 vlaga v zraku in smo bili kljub svežemu vremenu vsi v v cilju mokri, kot bi tekli maraton.....
Seveda kremna rezina na koncu zmaga in hvala za brisačo,ki dobi posebno zvezdico in bo letos na morju zanimivo opazovati kopalce, ker marisikdo ne bo vedel kaj pomeni in bo stric googl poskrbel, da se razjasni skrivnost napisa.... :idea:
Uporabniški avatar
 zlopi
solatka napisal/-a:Letos nisem tekla, sem bila pa v vlogi navijačice in fotografinje.

P.S. Pa da vidimo, če mi je ratalo naložit slikce.

Ratalo ti je, ampak ne vem kako bom lahko oporekal dokazni slikci na kateri hodim :D
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 muc
Čer :wink:

Tretja Nočna 10-tka za mano in vsakič mi je bolj fleten...vzdušje, kljub "par" kapljic pred štartom enkratno, družba še boljša, organizacija pa čista 10-tka! :laola
Ogromno znanih obrazov že pred štartom in seveda še več v cilju...vsi veseli ne glede na rezultat...kremšnite so pa itak zakon! :clap:
Kar se samega teka tiče, pred štartom nobenih posebnih pričakovanj, glede na moje "treninge" zadnje čase bi šel raje kar z kolesom okrog jezera ampak je tudi v supergah šlo nad pričakovanji...še bomo tekal! :D

Bravo in čestitke vsem tekačem ne glede na čase, rezultate,...važno je da se uživa...to je point celega showa :wink:

See ya Nočna 10-tka 2013!!! :laola
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vitezi, čestitke za organizacijo.
Dan je bil super, izkoristil sem ga še za plavanje.
Dežno zgodbo že poznamo.
Tek je bil v skladu s trenutno pripravljenostjo (najpočasnejši do sedaj),
a sem bil z njim zelo zadovoljen (sem se presenetil).
Lepo je bilo videti vse prijatelje, znance in tekaške kolege.
Lep je bilo biti zraven (kot vselej doslej).
 nana
Bravo Vitezi za organizacijo Nočne10ke v takšnih težkih razmerah.
Sama sem bila do sedaj na vseh teh 10kah in seveda je bilo logično, da se tudi tokrat prijavim. Še posebej, ker se mi s prijavo sploh ni bilo potrebno ukvarjati - za vse so poskrbeli Vitezi. Potem se mi je pa v ponedeljek pripetilo nekaj, kar je mnogim že dobro poznano. Pri jutranjem teku (verjetno je temu botrovala še zaspanost :oops: ) sem se zvalila po cesti, roko in koleno pa zarila v makedam.
Ob pomoči mojih dveh tetk (ena je poskrbela za rano, druga pa zadevo polepila s trakovi, da ni bolelo), sem se pojavila na štartu. Še nad časom nisem razočarana, čeprav se vsako leto sprašujem, kdaj bodo Vitezi progo zravnali do te mere, da bo šlo pod uro :D
Seveda se vidimo tudi na Nočni10ki 2013. Samo ne je ukinit :wink:
 spela*
Ne morem verjeti, da je tako malo poročil! Mojega ni bilo, ker sem bila na dopustu in imam šele danes normalen dostop do interneta. :D

Vitezi so se znova potrudili in poskrbeli za vse! Celo vreme je bilo tekačem naklonjeno. Še dobre pol ure pred startom so cene startnin na tekaški borzi padle na minimum, kajti tako močno je lilo, da si nihče ni želel na start. Zase vem, da ne bi šla. Potem pa je v ravno pravem trenutku nehalo deževati.

Vzdušje spet krasno, tako pred tekmo kot med njo in po njej. Motila pa me je prevelika gneča, saj se zaradi nje ni dalo teči. Lani sem se pametno postavila precej spredaj in me gneča ni motila, letos pa mi to ni uspelo, tako da se je bilo težko med tekom prebijati naprej. Mogoče bi bilo dobro število tekačev zmanjšati - ne glede na veliko zanimanje za ta tek.
Uporabniški avatar
 raf
Dobro opažanje Špela....gužva je že v sredini in je prvi krog nemogoče prehitevanje, da ne bi koga vsaj malo ruknil, ker pač po tipični tekaški nekulturi se tisti, ki gredo urico in nekaj minut postavijo veliko preveč spredaj......ampak to bo na žalost vedno bilo in mogoče se bo z leti spremenilo.......Glede omejitve stevila tekačev na 1500 bi bilo zelo dobrodošlo, ker če gledamo letos koliko številk se je menjavalo zadnjih 14 dni je to res preveč.....ker posredno tudi organizatorju povzročijo veliko več nepotrebnega dela.
Predlog za drugo leto....naj se zaračuna 2 € za vsako spremembo podatkov štartne liste in ves zbrani izkupiček naj se podari v dobrodelne namene...recimo društvu Ozara.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA