- 15 Jul 2012, 21:52
Najprej čestitke Vitezom in vsem prostovoljcem, ki so se žrtvovali in nam pripravili dogodek, ki ima res dodano vrednost.
Včeraj bilo biti v vlogi organizatorja je bilo še posebej stresno, ker napoved vremenska je bila res slaba.....
Seveda pogumne spremlja sreča in me veseli, da je bila včeraj prisotna na Bledu.
Sam se s svojim tekom ne bi preveč ubadal ,ker sem za spremembo prišel na Bled zaradi druženja in predvsem opazovanja okolice in seveda spodbujanja navijačev. Sem bil mislim najglasnejši tekač, ker pač se me je bolj slišalo, kot pa videlo.....
Okroglo urico sem si zadal v mislih pred štartom in v tem duhu sem tudi začel in je bilo treba previdno začeti, ker sem bil v ozadju in je bila gužva kar velika. Opazil, da je dobil grad novo osvetiltev in je včeraj v temni noči dobil še posebno svetlo mesto na poti.... Je pa bilo zanimivo opazovati sotrpine na progi in kako se vsak od njih bori s kilometi na svoj način. Seveda je slabost noči v tem, da obraze zelo težko prepoznaš, ampak sem vseeno srečal in poklepetal z Mirjam pa Wego in Nado. Čeprav ni deževalo se je poznalo ,da je bila skoraj 100 vlaga v zraku in smo bili kljub svežemu vremenu vsi v v cilju mokri, kot bi tekli maraton.....
Seveda kremna rezina na koncu zmaga in hvala za brisačo,ki dobi posebno zvezdico in bo letos na morju zanimivo opazovati kopalce, ker marisikdo ne bo vedel kaj pomeni in bo stric googl poskrbel, da se razjasni skrivnost napisa....

Seveda pogumne spremlja sreča in me veseli, da je bila včeraj prisotna na Bledu.

Sam se s svojim tekom ne bi preveč ubadal ,ker sem za spremembo prišel na Bled zaradi druženja in predvsem opazovanja okolice in seveda spodbujanja navijačev. Sem bil mislim najglasnejši tekač, ker pač se me je bolj slišalo, kot pa videlo.....

Seveda kremna rezina na koncu zmaga in hvala za brisačo,ki dobi posebno zvezdico in bo letos na morju zanimivo opazovati kopalce, ker marisikdo ne bo vedel kaj pomeni in bo stric googl poskrbel, da se razjasni skrivnost napisa....