Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Teka Veronike deseniške sem se udeleževal že večkrat, še v času, ko smo obračali v Kočevju, pa na začetku dolenjskega pokala v rekreativnih tekih in vedno sem imel o sami prireditvi odlično mnenje.
Sedaj sem nekaj let pavziral - tekel sem na prireditvah gorenjskega pokala, letos pa sem se odločil, da zopet bolj za trening pretečem ponovno, to lepo progo.

Že pri prijavi se je malo zataknilo, saj je organizatorju primanjkovalo zaponk, vendar se to z dobro voljo tekačev, da rešiti.
Nekateri so se "pridušali" tudi nad višino štartnine, ki ni bila enaka, kot na ostalih tekmah dolenjskega pokala.
No mene osebno, pa je motilo, da na "dolgi" progi na okrepčevalnicah niso nudili nič, razen vode - meni bi zelo prav prišel kakšen košček sladkorja, pa še to, da na "obračališčih" ni bilo sodnika, ki bi zapisoval številke tekačev, ki so obračali.
Mene je konkretno prehitel tekač, ki enega dela proge sploh ni pretekel (boh mu požegnaj uvrstitev).

Drugače pa lepa prireditev, prijazni organizatorji,lepe nagrade na srečelovu, atraktivna proga,tudi v cilju dobra okrepčevalnica.

Pred prireditvijo sem malo poklepetal s starimi prijatelji, po teku pa sem kmalu zapustil prizoriše -sem imel še druge obveznosti.
Toliko jaz!
Lp
Miro
 bopi
Moja četrta preizkušnja na 21-ki na tej progi.
Z svojim rezultatom sicer nisem najbolj zadovoljen a upajmo da je bil le slab dan
Če pogledamo komentarje glede tega teka iz prejšnih let bomo videli da so bili tekači kar zelo zadovoljni, letos pa je bilo kar nekaj kiksov (za nekatere kriv dež,za druge pač ne).
Mislim da tako kot je že napisal miro, bi na obračališčih morali pisati številke tekmovalcev( v prejšnih letih mislim da so jih), predvsem me pa moti, da pred podelitvijo sploh niso bili znani rezultati in jih tudi sedaj še nikjer ne najdem.Upam da bodo kmalu.
Drugače pa zelo prijazni domačini in na splošno lepo izpeljana prireditev a dež se je napovedoval, tako da...
Vem, da je za organizacijo ene take prireditve potrebno veliko dela tako da vseeno pohvale organizatorjem :laola
Uporabniški avatar
 vencelj
:clap: :clap: :clap:
Luka brez konkurence. Čestitke tudi vsem ostalim tekačem :!:
25 % možnost je bila premalo, da bi se dejansko ponovno udeležil te lepe tekme. Na teku sem bil leta 2003 (še mene je presenetilo, da je že toliko časa), morda bo pa naslednje leto ob 10-letnici spet čas...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA