- 15 Sep 2012, 17:50
Taka lepa prireditev zagotovo zasluži poročilo na našem forumu
Že na prihodu na "parking" so redarji izredno dobro usmerjali avtomobile na prosta mesta, no nekateri so tudi hoteli parkirati po svoje, pa se je vse uredilo, tako, da dajem redarjem čisto petico!
Tudi prijavna služba je kar dobro, organizirano , poskrbela za množico tekačev - nekateri so se prijavili šele danes!
Darilna vrečka polna, tako, da smo bili za dobrodelnost lepo nagrajeni.
Vreme ravo pravo, ne prevroče, pa tudi sonce nas je ogrelo.
Poskrbljeno za skupinsko ogrevanje vseh tekačev - od družinskega teka, otroškega in "glavnega" na 10km.
Družba dobra tudi nekaj stare garde TF, s katerimi sem tudi malo pokramljal, ter obujal spomine na "zlata leta TF"
Prehrana po teku dobra,tudi raznovrstna, za več vrst okusov!
Meni je bilo na teku lepo, upam, da tudi ostalim!
Upam, da me bo s svojim poročilom dopolnil še fotr, s katerm sva se po "dolgem" času srečala.
Toliko jaz!
Lp
Miro

Že na prihodu na "parking" so redarji izredno dobro usmerjali avtomobile na prosta mesta, no nekateri so tudi hoteli parkirati po svoje, pa se je vse uredilo, tako, da dajem redarjem čisto petico!
Tudi prijavna služba je kar dobro, organizirano , poskrbela za množico tekačev - nekateri so se prijavili šele danes!
Darilna vrečka polna, tako, da smo bili za dobrodelnost lepo nagrajeni.
Vreme ravo pravo, ne prevroče, pa tudi sonce nas je ogrelo.
Poskrbljeno za skupinsko ogrevanje vseh tekačev - od družinskega teka, otroškega in "glavnega" na 10km.
Družba dobra tudi nekaj stare garde TF, s katerimi sem tudi malo pokramljal, ter obujal spomine na "zlata leta TF"
Prehrana po teku dobra,tudi raznovrstna, za več vrst okusov!
Meni je bilo na teku lepo, upam, da tudi ostalim!
Upam, da me bo s svojim poročilom dopolnil še fotr, s katerm sva se po "dolgem" času srečala.
Toliko jaz!
Lp
Miro
...., saj življenje je lepše , kot se zdi !!