Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Čestitke vsem za dobre rezultate.
Aerorose88, glede na rezultat iz Panovca si več kot odlično pripravljen tudi za Mali kraški maraton ( ko na strani MKM sprašuješ, kaki bojo kaj časi) in komot lahko ciljaš na odličen rezultat. :clap:
Mi smo šli raje gazit v (odkar hodim gor, torej bo avgusta 10 let) rekordno količino snega na mojem Plazu.
Se opravičujem za pozno poročilo, ampak vseeno, bolje pozno kot nikoli in Tek po Panovcu je tako lušten tek, da si poročilo vsekakor zasluži.
Kot vedno je bilo tudi tokrat lepo teči po domačih stezicah ljubega Panovca, organizacija je bila odlična, udeležba kar lepa (sploh glede na vreme po Sloveniji), pašta dobra. Mi smo si dan dobro organizirali, Mitja je štartal od doma že kaki 2 uri prej in tako zadovoljil svoje dnevne tekaške potrebe, da sem se lahko jaz udeležila teka. Mitja in Rok pa sta med tem veselo navijala za vse tekače, preganjala race in čofotala po lužah.
Nekateri so tarnali zaradi blata. Res je, da smo zaradi tega tekači do cilja pritekli umazani kot pujsi in nekaj sekund kasneje kot sicer, pa še marsikateri žafran smo spregledali :) , ko smo buljili pod noge. Po drugi strani pa blato ponudi tako fajn mehko podlago. In ne vem, ali sem jaz bolj vajena blatnih stezic in sem zato pridno prehitevala sotekače (res so me vsi kasneje prehiteli :oops: ), ali pa so moji peregrinčki tako dobri čeveljčki.

Tako, sezona je odprta, se vidimo v nedeljo v Gorici!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA