Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 muc
Super je blo, tako da najprej vse pohvale organizatorju!!! :clap:
Sam moj tek je šel skor skoz na škrge ampak je pa potem ričet v cilju vse odtehtal...super družba, čvekal tolk, da imam še dons musklfiber haha...drugač pa bravo in čestitke vsem in se drugo leto sigurno spet srečamo na KBK-ju! :laola

p.s.
zz topka hvala še enkrat :wink:
Loni hvala za fotke in tm ne ovinku je šlo pa res "na glavo"...še dobr, da me niso noge prehitele haha :lol:
 kbk
TONEK napisal/-a:To je bilo pa ekspresno, Loni. Že novi fotič?
Tudi meni je dobro legla dvojna porcija...

Tonek,da ne pozabim... hvala lepa za pivo... so mi punce v šanku povedale in natočile...
sedaj pa le korajžno naprej ... na Ratitovec :clap: :clap: :clap:
PUŠELJC VABI!!!!!!!!!!1 :laola :laola
Me veseli, Boštjan, da se je tako izteklo. Pa naj si bo glede pušeljca, piva in tekme, ki je zares lepo uspela. Za celih 5 sekund sem celo izboljšal rezultat. Tudi zame najzahtevnejši del, sestop v gozdu pod kočo na Blegošu, mi je bil lažji, saj sem imel občutek, da je trasa bolje očiščena in sledljiva.
Se vidimo drugo leto, še prej pa seveda na Ratitovcu.
Malo zaostajam s poročilom, a bolje pozno kot nikoli.

Kljub temu, da v hrib ni šlo vse po načrtih, sem se imela super. Pohvale organizatorjem za izpeljano tekmo. Vse je potekalo gladko in res nimam nobenih pripomb. Všeč mi je, da smo lahko palice dvignili višje in jih na vrhu Blegoša tudi pustili. Moram omeniti še to, da se že zelo dolgo nisem tako razveselila tistega, kar dobiš za plačano štartnino: všečna majica, odličen ričet in jabolčni sok, ki ga je itak takoj zmanjkalo. Da o "medaljah" sploh ne govorim.

Hvala tudi vsem navijačem za vzpodbudo, predvsem pa Loni, ki je s kričanjem mojega imena poskrbela, da sem dala še v višjo prestavo, za katero prej sploh nisem vedela, da obstaja. :clap: :)

Zagotovo se vidimo tudi prihodnje leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA