Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

charlie
A gre letos kdo na maraton v Bratislavo, ki bo 6.4.2014? Jaz grem pa rabim sopotnike oz grem lahko tudi kot sopotnik :) Kdor je zainteresiran naj mi piše na zs :wink:
 charlie
No glede da se ni noben oglasil glede maratona v Bratislavi sem sklepal, da bom edini Slovenec na tem maratonu. In res je bilo tako. Je pa bilo Hrvatov za cel bus (in še v istem hostlu smo bili slučajno nastanjeni). Bilo jih je toliko, da so še meni pripisali hrvaško nacionalnost dokler jih nisem na to opozoril :lol:
Drugače pa je bilo vreme idealno za tek. Proga sama pa je bila vsaj na začetku preozka za toliko ljudi kot jih je štartalo (maraton, polmaraton, štafeta).
Še rezultati: http://sportsofttiming.sk/en/race/resul ... genderid=1

LP, Marko
Charlie, mislim da na tem tekaškem maratonu v Bratislavi, nisi bil edini Slovenec, jaz poznam še enega ki je bil, na tem maratonu...............pa malo pobrskaj-ne vem............Razen če ste bili po letih razdeljeni-ne vem. Vendar kot pravim je to nemogoče in to iz prve in preverjene roke povem-nisi bil edini Slovenec. :)
nemogoče napisal/-a:Charlie, mislim da na tem tekaškem maratonu v Bratislavi, nisi bil edini Slovenec, jaz poznam še enega ki je bil, na tem maratonu...............pa malo pobrskaj-ne vem............Razen če ste bili po letih razdeljeni-ne vem. Vendar kot pravim je to nemogoče in to iz prve in preverjene roke povem-nisi bil edini Slovenec. :)

Naj sama sebe citiram, pregledala sem tekače in ja nisem zasledila imena, razen enega in morda prav tvoje............tako da je mogoče ta En še Slovenec tekel pod zastavo Slovaške,
glede na to da je bil sponzor njegova firma. S tem ne mislim, da se je prodal tuji državi. Ampak kre ga trenutno hrani in mu daje službo prav ta država(ki je nekako podobna naši) in kljub temu imajo mladi prespektivo za uspeh in napredovanje.........si pravim jaz "zakaj pa ne"!!! Nimam nič proti naši deželici izpod Alp. Ampak se vprašam ima današnja mladina, končan faks in izkušnje, da lahko mirno je takoj za direktorjem in ima zdrave ideje in ne pri nas moraš biti tko-nič znati, pa tiho biti in delati, dokler ne psotaneš višek ali pa te obsodijo da si len, da te ne zanima in si na cesti.Halo, tko tud jz si poiščem službo na tujem, da me cenijo za znanje, kljub moji mladosti, čeprav je moj resume dolg KM.......vsak zase ve, kaj je najboljše in je prav tako!!! Torej to ni kritika, želim samo, da veliko pridnih gre ven in naša SLO počasi a vztrajno leze vedno bolj dol. Z vedno več starejšo populacijo. lp, vsem
charlie napisal/-a:No glede da se ni noben oglasil glede maratona v Bratislavi sem sklepal, da bom edini Slovenec na tem maratonu. In res je bilo tako. Je pa bilo Hrvatov za cel bus (in še v istem hostlu smo bili slučajno nastanjeni). Bilo jih je toliko, da so še meni pripisali hrvaško nacionalnost dokler jih nisem na to opozoril :lol:
Drugače pa je bilo vreme idealno za tek. Proga sama pa je bila vsaj na začetku preozka za toliko ljudi kot jih je štartalo (maraton, polmaraton, štafeta).

LP, Marko

Lp, Marko,glede na to, da si bil ti na maratonu 6.4.2014 v Bratislavi, je bil tudi danes 13.4.2014 maraton v Bratislavi in je bil njihov:67. ročník - Národný beh Devín - Bratislava, 13.04.2014 , kar je spet menda nekaj drugega..............torej bilo je menda 6500 tekačev in ja bilo je tudi lepo, kar sem uspela slišati in tudi so že podatki zunaj, kdo je vse tekmoval............no Slovencev po mojem ni bilo. Vendar vem, da je bil vsaj en Slovenec, tekel pa je pod Slovaško,ker je tekel za svojo firmo-team............žal je bila tudi lepa scena in žal mi je da se je nisi udeležil!!!! Pa naslednjo leto.LP :clap:
 charlie
nemogoče napisal/-a:
charlie napisal/-a:No glede da se ni noben oglasil glede maratona v Bratislavi sem sklepal, da bom edini Slovenec na tem maratonu. In res je bilo tako. Je pa bilo Hrvatov za cel bus (in še v istem hostlu smo bili slučajno nastanjeni). Bilo jih je toliko, da so še meni pripisali hrvaško nacionalnost dokler jih nisem na to opozoril :lol:

LP, Marko

Lp, Marko,glede na to, da si bil ti na maratonu 6.4.2014 v Bratislavi, je bil tudi danes 13.4.2014 maraton v Bratislavi in je bil njihov:67. ročník - Národný beh Devín - Bratislava, 13.04.2014 , kar je spet menda nekaj drugega..............torej bilo je menda 6500 tekačev in ja bilo je tudi lepo, kar sem uspela slišati in tudi so že podatki zunaj, kdo je vse tekmoval............no Slovencev po mojem ni bilo. Vendar vem, da je bil vsaj en Slovenec, tekel pa je pod Slovaško,ker je tekel za svojo firmo-team............žal je bila tudi lepa scena in žal mi je da se je nisi udeležil!!!! Pa naslednjo leto.LP :clap:

No za ta drugi maraton nisem niti vedel, da obstaja. Drgače pa poznam grad Devin, ker sem že bil tam. BTW danes je bil Istrski maraton in sem se udeležil tega ;)

LP
Hvala za odgovor, ja včeraj je bil pri nas Istrski maraton in tudi je bilo nekaj čudovitega. Tako da ja, včeraj je menda kar v nekaj glavnih mestih potekal tekaški maraton in res je da je ta edini Slovenec tekel po SVK, torej je tekel za svojo firmo(reklame ne bi delala) in je izpadlo, tko da ni bil noben Slovenec. Kot pravim, za enega sem zelo ziher, ostalo pa ne vem. Tu so rezultati in mogoče spoznaš kakega ali pa kako svojo kolegico.
http://www.sportsofttiming.sk/en/race/r ... &eventid=1
in lep dan še naprej............. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA