Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Super je bilo. Vse. Od začetka do konca. :laola
Hvala domačinom za ohcet. :clap: :clap: :clap:
Ker je prišel Alič, ni bilo nič s kuverto za Toneka, ampak sem prepričana, da Tonek ni prav nič razočaran in da se je domov vrnil poln zgolj in samo lepih vtisov, kar se tiče in proge in organizacije. Kajneda, Tonek? :D
Poročilo spišem, upam, da do torka... ker imam valeto pa take.... :?
Čestitke vsem še enkrat. :laola
Pravilno ugotavljaš, Valentina. Tonek je ostal brez besed ob brezhibni trasi teka in organizaciji le tega. Raznim novo pečenim organizatorjem bi svetoval ogled, kako se pripravi tekma, ki je od a do ž speglana v nulo.
Kjer trasa poteka po travniku, je ta pokošena v celoti v širini 1,5m.
Vodna postaja skoraj za vsakim ovinkom, čeprav je proga dolga samo 5km.
Dobro vidne oznake z oddaljenostjo do cilja in do vodnih postaj.
Pot označena, da jo tudi slepec v megli ne bi zgrešil.
Na cilju dovolj pijače, mize se šibijo od raznih dobrot - človek bi mislil, da je prišel na ohcet.
Profesionalni spiker je začel s podelitvijo, ko sem se še mastil z drugo porcijo odličnih makaronov - naj omenim, da tu ni nikakršnih blokcev ali številk za hrano ali pijačo.
-------
-------
In konec koncev - za ceno 12evrov - brez sekiranja in stroškov z raznimi avansnimi nakazili pol leta prej.
Naj živi Mala gora.
Drugo leto bom spet gor, pa tudi če bom za pot rabil celo uro :D :mrgreen:
Aha, eno hibico sem pa le našel. Kakšen štarter je štarter brez pištole? :--
Se strinjam glede organizacije, odlična. Ste pa pozabili omenit, da ko prides nazaj v Kamnje caka piva med grmi, hladna. :drink
@Tonek: da pa bi tekli po poti koscev po nepokosenem travniku, bi bila malo bosa, da ne recem ironicna :)

Sicer pa eden izmed mojih najljubsih tekov. Sem mislil, da bom kaj izboljsal svoj cas izpred dveh let, ampak zgleda, da teran ne pomaga pri tem :) Prehitro zacel in ko je ZZtop odbrzel pred polovico mimo, sem vedel da ne bo slo. Ko me je se Ivo pustil zadaj pa je se morala padla :). Seveda je krivo tudi soparno vreme, ki ni dopuscalo rekordov, osebnih in ostalih, he, he. :)
ŠKTD Kamnje-Potoče se še enkrat zahvaljuje vsem tekačem in tekačicam, ki ste se včeraj, v nedeljo 14.6. udeležili že 7. gorskega teka na Malo goro :) Super je bilo in čestitke vsakemu posebej, ki je premagal strmo progo, vročino in soparo ter se skupaj z nami poveselil prihoda v cilj :clap:

Na spodnji povezavi si lahko ogledate rezultate z letošnjega teka
http://www.kamnje.si/?p=486

Obsežnejše poročilo ter fotogalerija pa bosta objavljena naknadno :)

Že sedaj pa vsi lepo vabljeni na Malo goro tudi v prihodnjem letu :)
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA