Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

MKC napisal/-a:Je ta prvi del v primeru dežja zelo blaten oz. ali sploh je?

Če bo fejst deževalo, bo od Levca do Mozirja z nekaj makadamskimi in asfaltnimi odseki predvsem spolzko, nekega hudega blata ponavadi ni :D . Ampak glede na to, da naj bi se padavine bolj držale zahodnega dela Slovenije po moje ne bo neke panike. V primeru, da bo ponoči deževalo, bo najbolj moteča nepokošena trava, ker je pot tako ozka, se trave ne moreš izogniti in so superge po nekaj metrih že mokre.

Vsem skupaj srečno na poti, bom glasno navijala za vse :heart . Priznam, da mi je po osmih zaporednih pretečenih ultramaratonih pri srcu kar težko, ker ne morem teči, ampak moj cilj je letos drugje. Naslednje leto pa bom seveda spet na štartu :juhuhu: .
Okoli poldneva so pa le pričeli kositi travo od Šešč nazaj proti jezeru. Če pa so pokosili tudi visoko travo pri ČN pa nisem šel pogledat. Upam da so, sicer pa je moteče, da veje grmovja visijo na stezo, kar bo ob morebitnih padavinah precej neugodno.
Koci napisal/-a:Okoli poldneva so pa le pričeli kositi travo od Šešč nazaj proti jezeru. Če pa so pokosili tudi visoko travo pri ČN pa nisem šel pogledat. Upam da so, sicer pa je moteče, da veje grmovja visijo na stezo, kar bo ob morebitnih padavinah precej neugodno.

Niso kosili, razmere za tek trenutno idealne ( veje boste pa že zboksali) ....torej SREČNO VSEM!!!
Uporabniški avatar
 RoKo
Bo mogoče imel kdo koga v rezervi, da mi pelje avto iz Celja v Mozirje? Bi malo skrajšal pot do doma oz. bi rad prišel pravočasno v službo. :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA