Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Z Lili sva uspešno odtekla svoj prvi Berlinski maraton. Enkratna organizacija, vzdušje, milijon navijačev, bendi, odlično vreme - skratka ni da ni! :laola

Še ena slikca:
Priponke
Berlin12.jpg
Berlin12.jpg (108.63 KiB) Pogledano 12609 krat
 nana
Bravo, čestitke! In kot sem videla, ste imeli čudovito vreme :D
Uporabniški avatar
 cgorazd
Tudi jaz sem ga odtekel in se strinajm z vsem kar si povedal !! :-) :laola
Potem pa seveda na pivo :drink !
Priponke
Berlin_1-1 jpeg.jpg
Berlin_1-1 jpeg.jpg (119.23 KiB) Pogledano 11687 krat
 jezo
moram povedati da je za mano super teden.
v četrtek smo startali proti berlinu. v petek smo tam imeli sprejem za vse slovenske maratonce na slovenski ambasadi. dobil sem nagrado čokoladnega medveda, ker sem bil s 25 leti najmlajši slovenski maratonec na sprejemu :D no ker sem po ambasadi šel na koncert skupine U2 sem medveda poklonil Vitezom, saj jih je bilo tam veliko skupaj tako, da so si lahko malo podelili. sobota na fenomenalni sejem in malo še po mestu ampak ne preveč, saj sem si ga na maratonu še bolje pogledal.

pa je prišla nedelja. res moram pohvalit organizatorje, da ob taki masi ljudi vse poteka tako brezhibno. štartal sem dokaj zadaj tako, da sem se v boj s progo pognal kar 20min za elito. o gneči je kar izziv imeti konstanten tempo, saj se na vsakem ovinku in postojanki tempo kar krepko upočasni. dan je bil res lep. na sončnih delih trase za moj okus malo pretoplo ampak v senci pa idealni pogoji. to je bil moj tretji maraton in moram reči, da prvič brez večjih težav. po pregledu mojega garmina sem ugotovil, da je bil najhitrejši moj 34kilometer kar me je res presenetilo je pa res da sem tam ujel nek val optimizma in evforije (runner's high). na cca 41km sem dobil v roke še slovensko zastavo na palici in sem jo v zadnjem kilometru ponosno nosil. ciljna ravnina je fenomenalna. ko zagledaš brandenburška vrata je res prelep pogled še posebej v tem vremenu. po vratih pa še 200metrov in v cilj. zid je padel! in to z osebnim rekordom! v berlin se še vrnem zagotovo!
tudi naveza slovencev se nas je nabrala v cilju ob zastavi in slavje se je začelo!! :laola
potem pa naslednji dan na Oktoberfest v Munchen :drink :drink

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA