- 28 Mar 2016, 15:16
V rednem tuširanju med tekom in po njem smo opravili tudi s tem tekom.
Ker je na vrhu padal dež in še to tak hinavski
, naravnost na štoparco, je le-ta seveda škripnila....
Ma, meni so moj čas vseeno uspeli povedati in ta je skoraj 4 minute boljši kot lani;41:58. Bwo? Niht fršetn. Je padalo, je drselo, dva bota sem padla, in to na moji progi, ki jo poznam v dno duše, zadnjih 500m sem šla več nazaj kot naprej, a na koncu 4 minute bolje? Ja, ja, sem dobra...
Počasi bom začela že zbirat, sploh kam bom šla...
Nekaj fotk s podelitve, kjer smo tudi obedovali - v domovanju Vipavske vinske kraljice Nataše Ferjančič
Poročilo pa sledi.....
Fotke podelitev: https://photos.google.com/share/AF1QipN ... ppNnpDZXJn
Aja, zmagal je ( mi je povedal Likar, da že devetič zapovrstjo) kdo drugi kot Simon Alič
, pred Tratnik Markotom in Vodopivec Urošem.
Dame pa : najboljša Petra Tratnik, druga Mihaela Tušar, tretja, Urša Trobec.
Jast pa : Četrta.... v kategoriji.... in hkrati zadnja.... v kategoriji....
P.S. Sem pravkar dobila telefonski klic, ki me je postavil na trdne noge.... da bo treba mojemu času še nekaj dodati...
Približno minuto.... še računajo, če jim bo dovolilo izračunat za vse....
Ker je na vrhu padal dež in še to tak hinavski

Ma, meni so moj čas vseeno uspeli povedati in ta je skoraj 4 minute boljši kot lani;41:58. Bwo? Niht fršetn. Je padalo, je drselo, dva bota sem padla, in to na moji progi, ki jo poznam v dno duše, zadnjih 500m sem šla več nazaj kot naprej, a na koncu 4 minute bolje? Ja, ja, sem dobra...

Počasi bom začela že zbirat, sploh kam bom šla...

Nekaj fotk s podelitve, kjer smo tudi obedovali - v domovanju Vipavske vinske kraljice Nataše Ferjančič

Poročilo pa sledi.....
Fotke podelitev: https://photos.google.com/share/AF1QipN ... ppNnpDZXJn
Aja, zmagal je ( mi je povedal Likar, da že devetič zapovrstjo) kdo drugi kot Simon Alič

Dame pa : najboljša Petra Tratnik, druga Mihaela Tušar, tretja, Urša Trobec.
Jast pa : Četrta.... v kategoriji.... in hkrati zadnja.... v kategoriji....

P.S. Sem pravkar dobila telefonski klic, ki me je postavil na trdne noge.... da bo treba mojemu času še nekaj dodati...

Približno minuto.... še računajo, če jim bo dovolilo izračunat za vse....