Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa se je zgodilo, kar se je napovedovalo že nekaj časa....

Ajda Radinja je zmagala v absolutni konkurenci. Prvi moški je zaostal 5 minut. :clap: Bravo tudi Alešu za 4. mesto :clap: in vsem ostalim našim za nastop na tej zanimivi tekmi.
[url]
Rezultati: https://stotinka.hr/hrv/utrka/512/ukupni_poredak[/url]

Štartalo se je s kopnega in se preko mostu najprej teklo na Krk, potem pa po vzhodni obali naredilo zanko, ki je na koncu pripeljala nazaj v Njivice. Čeprav se je napovedovalo dež, nam je bilo toplo in suho celotno dopoldne. Priporočam drugo leto za pričetek prvomajskih.
Priponke
start.jpg
start.jpg (93.59 KiB) Pogledano 6153 krat
Bravo Ajda!

Res simpaticen trail. V nasprotju z jesenskim v Baski (isti organizator) je ta brez omembe vredne visinske razlike (29km, cca 400+ visine), je pa zahteven zaradi dela trase,ki poteka po cisti divjini brez poti. Nekaj km po obali kot je vidno iz gornje slike (sli smo pod mostom levo in cca 5 km po "plazi", nato nekaj m skoraj navpicnega plezanja po krusljivem klifu in 2 km klasicnih spicastih skrapelj.

Vceraj nam vreme res dovoljevalo, da bi uzili tisti, kar po takem trailu najbolj pase -skok v morje in pivo na soncku. Namrec, do teme je lilo brez prestanka, tako da zal ni bilo vredno podaljsat se za kak dan.

Vseeno priporocam.
Janezek63 napisal/-a:... Čeprav se je napovedovalo dež, nam je bilo toplo in suho celotno dopoldne...

Res je, vreme je bilo skoraj idealno :D . Sicer je vmes par krat na drobno deževalo, ampak nič (pre)hudega. Osebno mi je bila proga lepa in na trenutke prehitra, zato so mi tehnični odseki ustrezali, da sem se malo odpočil :mrgreen:. Uvrstil sem se med prvo tretjino in primerno zastopal Tekaški forum :heart.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA