Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Kot vedno, lepa tekma, zato nisem do sedaj še nobene zamudil (kljub Čavnu naslednji dan :--( ) Še enkrat gre osebna zahvala Boštjanu (on ve zakaj). Odločitev za tako nizko štartnino in brez majice, kljub temu pa mislim, da je bil vsak izžreban za nagrado, je zadetek v polno.
Ješprenček je bil čista petka, oznake tudi, za okrepčevalnice pa ne vem, saj sem moral mimo vsake močno pohiteti, da nisem imel opravka z metlo. :D
Drugo leto seveda - spet.
Uporabniški avatar
 majcka
TONEK napisal/-a:.... za okrepčevalnice pa ne vem, saj sem moral mimo vsake močno pohiteti, da nisem imel opravka z metlo. :D

Tonek, mal pa nakladaš....metla je imela precej dela...je morala mene poslušat 7/8 poti. :lol: :lol: :lol:

Tako, da...če si preskočil okrepčevalnice, to ni krivda metle, ampak tega, da si malo narobe izračunal čase. :-- :--
 TONEK
Majčka :D
Bi pa vseeno prosil organizatorja, če obstajajo podatki, za koliko daljša in višja (skupna višina) je nova trasa kot na prvih štirih tekih.
Uporabniški avatar
 majcka
TONEK napisal/-a:Majčka :D
Bi pa vseeno prosil organizatorja, če obstajajo podatki, za koliko daljša in višja (skupna višina) je nova trasa kot na prvih štirih tekih.

Ne rabiš...drugo leto bo daljši za cca 6 km. :lol: :lol: :lol:
 badzo
TONEK napisal/-a:Bi pa vseeno prosil organizatorja, če obstajajo podatki, za koliko daljša in višja (skupna višina) je nova trasa kot na prvih štirih tekih.

Razlika v dolžini je dober kilometer ... za točne metre pa bo vedel kbk

Pa še tole obvestilo ... v rezultatih smo popravili nekaj manjših napakic, na katere ste nas opozorili ... časomerilska in zapisnikarska služba sta opravili svoje, malo nam je samo zagodel računalniški škrat ... preveč mu je bilo vroče od tako lepega vremena, kot smo ga imeli letos na KBK-ju :--
Uporabniški avatar
 vencelj
Čestitke vsem tekačicam in tekačem na tej lepi in zahtevni progi!
Vreme enkratno, verjetno za tek že prevroče.
128 tekačev, torej 128 kandidatov za osvojitev celotnega Pušeljca gorskih tekov. Drugi cvet 5. junija na Ratitovcu, tretji v Podbrdu na Gorskem maratonu ali ultra pušeljcu in četrti jeseni na Črni prsti.

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA