Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
Pa smo ga! Mislim, so ga! Jast samo ene 2/3. Najprej na 1 km po štartu in pole hitro kontra do 6,5 kilometra, kjer sem počakala in navijala za vse do zadnjega! Še pred tekmo pa sem si v prijavni sobi izmerila vse, kar se izmerit da...od cukra do kisika.... in sploh mi ne bo treba umret! :lol:
Čestitke vsem !
Sem probala vse ulovit v mobi, ma, eni ste bili prehitri! :oops: Zato,... bejžte drugič belj počasi! :D
Okoli 275 duš vas je bilo na stezicah in poteh!
Lepo je, če se ti kdo z dušo in srcem zahvali z nasmeškom iz duše in srca :D za navijanje.
Rezultati zasilni- škljocani s table !
FOTKE : https://photos.google.com/share/AF1QipP ... c1YXl3ak9B
Nazadnje spremenil zz topka, dne 03 Dec 2016, 20:02, skupaj popravljeno 2 krat.
ZZtopka, najboljša navijačica!
Eni so šli hitro, ja, eni pa smo lepo počasi šli, ravno zato, ker smo vedeli, da nas bo ZZ poškljocala in zato ne smemo bit v gužvi, da nas bo lepo videt.
Vremce je blo lepo, proga je še vedno prekrasna, polno fejst ljudi, nekaj luštnih psov, odličen panin s pršutom, pijača.. kaj češ več?!
mojchka napisal/-a:Hahaha, crkneš!
Si moram pobarvat lase na modro ali pa omislit neko odštekano uniformo za teke, da me boš prepoznala :)

Ne vem, Mojčka, če bo kej pomagalo... :idea: Bi šla lahko jast sicer na Slovenija ima talent 8) , ker prepoznam na tavžente ljudi po imenu in priimku.... ma, vsaka palca ima dva konca.... in eni so pač na drugem koncu...., ker si jih ne morem zapomnit, nikakor! :shock:
Npr. Tajataja je en tak tip... že ko si rečem:" Agha, zdej pa gledi samo to, kje bo nejki plavga",... pa se mi gre ona preoblečt, v drugo farbo.... :lol: Ni rešitve!!!
Valentina, zelo verjetno je pred mano še ena neprespana noč. Ko sem si zadnjič ogledal en tvoj video sem imel tri noči more. Ko sem si danes zavrtel video je blizu mene spala mačka. Kaj takega še nisem videl. Ko je zaslišala tvoj mili glasek je skočila do stropa, tekla do vhodnih vrat in začela strašljivo mijavkati. Ja, res je mačka že stara a kaj takega se ji verjetno še ni zgodilo. Kaj češ vse je enkrat prvič. :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA