Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

spela*
Kaj smo bili Kairos, maca in jaz res edini udeleženci Tekaškega foruma na jubilejnem teku trojk? :?

Se kdo opogumi za prvo poročilo, včasih smo kar tekmovali, kdo bo prej ... :)
Uporabniški avatar
 vandrovc
Bil sem tudi jaz... in zato:
Hvala Boštjan Skorjak, Vladimir Vilman, Jože Vozelj, navijaški klub Slovenc...
Najlepše se Vam zahvaljujem za vodenje, organizacijo, sponzortstvo teka.. Zelo sem Vam hvaležen za tako lep doživet tek trojk! Rad tečem, se pa resnično težko dobi spremljevalca in v čast si štejem, da ste me tako lepo sprejeli medse... Hvala iz srca.
To je TO... Srečno...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Uporabniški avatar
 muc
Oj, ekipca Lovimo tolovaja Haca smo se tudi podili po Golovcu...luštn smo se imel in glede na to, da ga nismo uspeli uloviti gremo naslednje leto spet v "boj"! ;)

See ya... :laola
Uporabniški avatar
 mojchka
Trojka Rajši tečemo, kot potico pečemo smo letos izboljšale svoj čas za 4 minute (na kratki progi) in to je pripomoglo k že tako čudovitemu dnevu.
Se splača štartat čisto zadaj, ves čas smo prehitevale :laola
Priponke
20160507_084823~2.jpg
20160507_084823~2.jpg (68.49 KiB) Pogledano 11728 krat
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,
Tudi letos je bilo že pred štartom prav lepo videti veliko znanih TF tekačev in tekačic. Je pa res, da vsi nismo tekli za različne ekipe Tekaškega foruma, še vedno pa je bilo na trasi trojk videti veliko preznojenih tekmovalcev v TF majicah. Tudi v ta novih s fotrovim čilijem :D

Naša trojka TopAtlet (Matevž, Helena in Matjaž) je letos tekla na daljši, 29 km razdalji in nam je šlo odlično. Na koncu smo v cilj prisopihali celo kot zmagovalci med (z)mešanimi trojkami.

Organizacija tekmovanja je bila odlična, še posebej če upoštevamo ves trud organizatorja, logistiko, majice, medalje in vse ostalo česar smo bili deležni tekmovalci, kljub temu, da ni startnine.

Ne vem, če ima še kakšna prestolnica organizirano kakšno podobno tekaško-rekreativno prireditev na tako visoki ravni in s tako množično udeležbo. Tek v trojkah pa je itak posebnost, ki jo težko srečaš še kje drugje.

Žal smo imeli letos tekmovalci in organizatorji smolo z nepridipravi, ki so na posameznih mestih, kjer poteka trasa teka trojk, odstranili oznake (smerokaze) za smer teka, kar je imelo za posledico, da je po mojem vedenju, zašlo vsaj 15 trojk, tako na krajši kot daljši razdalji. Med njimi je bila tudi naša trojka in to v ključnem momentu, ko smo bili v vodstvu in smo na 22. kilometru zgrešili odcep. Na srečo so nas na to z vpitjem opozorili člani moške trojke iz ekipe "3k trdni", ki so tekli za nami in smo se vrnili nazaj. Kljub temu, da smo si zaradi zgrešenega odcepa in vračanja na pravo traso pritekli dodatnih 200 m + kar nekaj višincev :? smo 2 km pred ciljem spet prešli v vodstvo in uspeli zadržati prvo mesto :D
Priponke
524b042e1ad1665260cd.jpg
524b042e1ad1665260cd.jpg (74.65 KiB) Pogledano 11195 krat
2f1aa7ff97b9ab786a69.jpg
2f1aa7ff97b9ab786a69.jpg (60.18 KiB) Pogledano 11195 krat
Uporabniški avatar
 MatjazV
mojchka napisal/-a:Mene pa zanima, kaj so ti traki? Sem videla nekaj trojk z njimi ...

Mojca, to je navadna, malo širša elastika, poljubne dolžine. Z njo si npr. naša trojka pomaga, da smo ves čas skupaj in kot pomoč slabšemu členu trojke. V našem primeru je bil na čelu Matevž kot najmlajši in najmočnejši :D. Sicer, pa je treba ta način teka trojke dobro obvladati na mestih kjer so stebri in ostale ovire, blato, luže ter na klancih in spustih in ozkih gozdnih poteh. Še posebej pa v gužvi.

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 matej712
MatjazV napisal/-a:Žal smo imeli letos tekmovalci in organizatorji smolo z nepridipravi, ki so na posameznih mestih, kjer poteka trasa teka trojk, odstranili oznake (smerokaze) za smer teka, kar je imelo za posledico, da je po mojem vedenju, zašlo vsaj 15 trojk, tako na krajši kot daljši razdalji.

kolaboracija se vrača, tokrat v ilegalo :lol:
Čestitke vsem! Če ne bi šel nedeljo na tržaški maraton, bi se verjetno tudi jaz potil na najdaljši trasi.
 tek42
Ne vem, zakaj bi bilo slabo, če se sodelovanje vrača. Tudi mi smo s sodelovanjem prišli skupaj do cilja z nasmeškom, vzdušje je bilo super, tekači so bili tudi dobre volje(vsaj v drugi polovici na 12).
Letos bil prvič na teku trojk na 29 km in prvič z "neznancema", ki sem ju našel na spletu :-) Celotna pot se nam je odlično izšla, poleg tovarištva v trojki pa smo si med seboj pomagale tudi "konkurenčne" trojke pri usmerjanju zaradi manjkajočih smerokazov. Prihodnje leto pa ponovno, morda le par minut hitreje :D
 Miran
Zdravo.
Ali še kdo išče tekača na 12km? Čas okoli 55:00 do 60:00.
Rad bi se vama pridružil, da naredimo ekipo in uspešno pretečemo pot.
Miran
mobi:031/396-429

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA