Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#368172
Tekma je že daleč nazaj, tokrat s kar lepim spominom - majico. Končno ena, ki res služi namenu. V tem kratkem času 14x prešvicana in oprana, me ni razočarala. Ob gori povprečnih ali celo ničvrednih v omari (ki sem jih dobil na tekmah), sem šel h Tomotu še po eno.
Kdaj bo naslednja tekma? :--
OZ
#368174
TONEK napisal/-a:Tekma je že daleč nazaj, tokrat s kar lepim spominom - majico. Končno ena, ki res služi namenu. V tem kratkem času 14x prešvicana in oprana, me ni razočarala. Ob gori povprečnih ali celo ničvrednih v omari (ki sem jih dobil na tekmah), sem šel h Tomotu še po eno.
Kdaj bo naslednja tekma? :--
OZ

next year.....
#368751
Z doseženimi rezultati na obeh tekmah sem bil zelo zadovoljen, saj ob prelomu v sedemdeseta še zmorem po koreninski pod 20'. :D Je pa imel organizator kar nekaj 'cvetk', največja je čip na startni številki, ki je bolj za plašit vrane, saj je registriral samo cilj, starta pa ne, tako, da rezultat tistih, ki smo startali zadaj, ni relevanten. vidmate app instasave.onl
#369433
Kakšno poročilo s tekme? Ne. Kot da je ni bilo. Če ni Valentine ali mene, je suša. Če je bil natiskan šmarnogorski bilten (lani ga ni bilo), se zanj priporočam.
Upam, da se naslednje leto vse odvija po starih tirnicah -obe tekmi s ciljem na vrhu, bilten z miškami, navijači in petko z Mihom v cilju, poročilo s teka in seveda tudi mojo prisotnost.
#369436
Ja res je Tone. Ta forum je živ le še zaradi vsakodnevnega "spama". Kje so tisti časi foruma v stari različici, ko je bilo dnevno več deset prispevkov... Teče pa več ljudi kot kdajkoli prej.
#369443
nimamo-(jo) ljudje časa pisati povzetke s tekem....za te stvari mora biti clovek tekač tudi malo pisateljsko navdahnjen kar pa jih večina ni in gredo raje na trening tek ali kofe v oštarijo kot napisat članek.... :argue: :lauf:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA