Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#369772
Valentina, v vsakem primeru je nasmeh več vreden kod dosežek, ki je definitivno minljiv, nasmeh te pa lahko spremlja do zadnjega diha.
Mile, očitno si le prestopil v našo stranko, da imaš čas vse to preračunavat. Mene iz te primerjave lahko mirno črtaš. Bojč je leto prej še boksal, potekel pa je le za kakšno mlado. Z načrtnim treningom se mu je vsako leto močno poznalo na rezultatih, medtem ko sva midva že stagnirala. Sam dobro veš, da jaz ne treniram, meni je tek za družbo in splošno kondicijo. Žal se mi je septembra še to podrlo in ne bo nikoli več, kot je bilo...
#369777
Franci65 napisal/-a:Da se malo pohvalim:

11. tek na Grintovec 2008 2:04:08

V zgornjem delu sem sekal nekaj ovinkov. Takrat še nisem vedel, da se to ne sme. Nihče me ni zatožil.


Vzgornjem delu si lahko tekel kjer si hotel in ovinke smo vsi pokrajšali, zaradi tega ne rabiš imeti slabe vesti!
Sam čas ne pomeni dosti. Glede na to, da je nad 2h, to ni ravno vrhunski rezultat. Kar se tiče tebe osebno, pa je predvsem pomembno, kakšni so bili tvoji rezultati pred tem in kakšni po tem.
Med mojim najboljšim časom in zadnjim, ko je šlo do vrha je približno 24' razlike in to je tisto, kar je zaskrbljujoče. Je pa res, da na drugih tekmah ni bilo take razlike in sem nekatere rezultate celo izboljševal. Pri Grintovcu sem očitno nekaj počel narobe. Nekaj napak sem ugotovil, še vedno pa je razlika prevelika.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA