- 07 Jan 2023, 21:33
Prva tekma nove sezone je za mano. Ko sem se nanjo prijavljal, sem se videl kako gazim sneg nad Trbovljami, tako pa je bila čisto normalna tekma, še blata ni bilo. 50 km vožnje v 50 minutah, parking pa sem iskal četrt ure. Kmalu po štartu je peljala pot v breg in to mi je bilo všeč. Malce sem se jezil na paličarje, saj jih je bila polna steza, no na srečo so kmalu poniknili. Temperatura pravšnja, vetra skoraj ni bilo. Steza povsod praktično speglana, brez ovir. Glavna okrepčevalnica super, kar nisem se mogel posloviti od nje. V cilj takoj s hriba, nobenega dodatnega kolovratenja po mestu, kot npr. v Kranjski Gori. Postrežba v ogrevanem prostoru fantastična, ni da ni. Čisto blizu smo imeli tudi tuš, ki sem ga z veseljem koristil. Malicat so nas poslali kilometer stran. Dobil sem sicer odlične makarone, je bila pa v tej gostilni organizacija porazna, saj so trije fantje brezglavo begali, ker je bila kapaciteta jedilnice za nekaj deset tekačev, ne pa tako množico. No, jaz sem imel srečo, ker sem bil tam med prvimi. Nisem bil pa med prvimi v cilju, saj me je Timotej prehitel skoraj za 100%, no kljub temu sem bil za mesto boljši kot Žan (Kranjec). 
Ja, pa na eno 'cvetko' , ki me je v razpisu do solz nasmejala, sem skoraj pozabil. Časovni limit za takratko (16km) je 8 ur. Mislim, da bi ta limit ujel po vseh štirih in to v rikverc.

Ja, pa na eno 'cvetko' , ki me je v razpisu do solz nasmejala, sem skoraj pozabil. Časovni limit za takratko (16km) je 8 ur. Mislim, da bi ta limit ujel po vseh štirih in to v rikverc.
Nazadnje spremenil TONEK, dne 08 Jan 2023, 08:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Naj noge, glava in srce še dolgo, dolgo služijo za te!