Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 TONEK
#372445
Z grenkobo sem izpustil Mohor (KZTL), saj jubilejnega teka v soseščini nisem smel izpustiti. Ogromno tekačev, tudi najvišjega ranga, se je včeraj ob desetih pognalo s štarta v Snoviku proti dobrih 5km oddaljenemu Sv. Miklavžu. Vremenski pogoji kar solidni glede na letni čas, saj snega ni bilo, mraza in vetra pa tudi ne. Na nekaj mestih je bilo moteče le blato, vendar primerni obutvi in močnim nogam ni prišlo do živega. Proga je kratka in sladka, okrepčevalnica je bila odveč. Kot vedno ob progi navijači in harmonikaši, v cilju posladek in topel čaj, ki sem si ga privoščil skoraj četrt ure za zmagovalcem Timotejem. Kljub temu sem s svojim dosežkom zadovoljen, saj si z Niko in Petrom delimo deseto mesto :D
Proti šest oz. pet let mlajšim tekačem (ravnincem) nimam pač nobenih možnosti.
Dolgoletni organizator Tomo vedno vzorno vodi tekmovanje, podpiram ga tudi pri izbiri darilnega paketa, saj nam ne vsiljuje ničvrednih medalj, ki so se tako razpasle na tekmah in še manj vrednih plastičnih majic, saj smo dobili uporabne brisače in tradicionalno celodnevno karto za kopanje v termah Snovik.
Pa da ne bo vse naj naj, dodajam mnenje, da ne bi bila odveč kategorija 70+ , saj se ob taki masi tekačev najde kar nekaj super super veteranov.
Nasvidenje ob letu osorej.
https://timing.si/slv/dogodek/2154
 TONEK
#372448
Hvala, Valentina!
V cilju skoraj 300 tekačev, ki jim za ta forum ni mar.
Ko naju več ne bo, ga bodo najbrž ukinili :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA