Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Po lanski odsotnosti zaradi hudega karambola med vožnjo na tekmo ravno na današnji dan, sem bil včeraj spet udeleženec tekme. Razmeroma dolga relacija do prizorišča, pa tudi močno sneženje med Slovensko Bistrico in Mariborom mi nista pokvarila dneva. 300 tekačev se nas je ob desetih pognalo v strmino pohorskega smučišča, nekateri prehitro, saj so že nad prvo vzpetino omagali. Jaz izključim tempomat le na dveh ravninicah, kjer sem celo malo potekel. :D Temperatura pravšnja, podlaga suha (uro prej sneženje???) sonce greje. Ob progi so bile postavljene kar tri okrepčevalnice, ki so bile glede na dolžino in temperaturo po moji presoji nepotrebne, sem pa v cilju pričakoval čaj, ki ga ni bilo. Za razmeroma nizko štartnino smo dobili majico in okusno malico, bi pa z veseljem dodal pet evrov za povratek z žičnico, ko je že pri roki. :D Tudi najboljši so bili bogato nagrajeni, zmagovalca sta domov odnesla tisočaka. No, mene med njimi ni bilo :mrgreen: sem pa z doseženim časom izredno zadovoljen, čeprav sem dosegel dvakratnik zmagovalčevega, pol stoletja mlajšega mladeniča. V starostni kategoriji nas je bilo kar pet v slabi minuti, kapo dol gospodu Bombeku, ki bo drugo leto praznoval 80 let. Na splošno je organizacija tekme zgledna in drugo leto zagotovo spet pridem.
Rezultati:
https://protime.si/sl_si/dogodek/pohors ... /#1_CB911A

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com