Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Včeraj smo se spet podili po zasavskih hribčkih. Zgledno organizirana tekma z dobro založenimi okrepčevalnicami in zadovoljivimi oznakami, temperatura primerna za tekmo, zadrževanje pred kočo med podelitvijo pa brez dvojih dolgih rokavov ne bi zneslo. Poleg domačina Mirana, ki je spet zmagal, ni bilo kakšnih vidnih tekačev, zato se uvrstim v zgornjo polovico nastopajočih. Starejši od mene mislim, da je bil le gospod Slokan. Sicer pa ni čudno, da se je odločilo za tekmo tako malo starejših tekmovalcev, ko se za organizatorje konča tekaški svet že pri 55-tih...
Poleg večjega števila starostnih kategorij sem pogrešal moje vrstnike, na križiščih do prizorišča ne bi škodila kakšna tablica, ki usmerja proti koči na Kalu, tudi na topel čaj bi organizator lahko pomislil.
Pa še nekaj. Res ne vem, zakaj je potrebno v rezultatih dvakrat navajati uvrstitev ( Place, Overall), letnic rojstva pa nikjer.
https://hrastnik-trail.si/razglednih-12/#

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA