Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
No, pa sem v dolgih letih tekaškega udejstvovanja doživel še en mejnik. Na stara leta se mi sploh dogaja. Od hudega karambola na poti do tekme, naivni fejk ob nakupu štartnine, včeraj pa najbrž najbolj nemogoča dogodivščina - domov sem odšel LAČEN. Odpovedal sem se Lisci in Kuclju, samo da bi po dolgem času spet užival na omenjeni tekmi. Očitno pa so se ljudje pri ponovni organizaciji te tekme zamenjali in ustaljena pravila postavili na glavo. Ob sicer dobro označeni progi, velikem parkirišču na samem štartu, ter odvozu opreme v cilj, se njihova dobra dejanja zaključijo. Razen darilne vrečke, polne ničvrednega propagandnega gradiva, se je njihova radodarnost končala. Ob ugotovitvi, da ne bo pašte, golaža ali base, tešim lakoto s topečimi se koščki sira in presušenimi koleščki francoske štruce, ter hvala bogu, vsaj mrzle cocacole. Da je bila ta tekma le krajevna veselica organizatorjev sem spoznal čez dobro uro ob vrnitvi s plaže, ki je samo čez cesto, ko so veselo čebljali zbrani okrog velikega soda z ledom, kjer se je hladil pir. :D
Če vse to odmislim, sem na tekmi užival. V prvem , ravninskem kilometru so mi skoraj vsi ušli, ko se trasa začne dvigat se žal tudi zoži so ravninci že zahodili, tako da sem imel s prehitevanjem obilico težav. Vmes je tudi nekaj kratkih ravnin, kjer me je par mladcev zopet prehitelo. Na odprtih delih proge je sonce že močno oteževalo dihanje, sicer pa trasa suha, brez zahtevnejših ovir. Komaj sem čakal zadnji, najstrmejši del, kjer vključim moj turbo, prehitim še nekaj tekačev, le Marijo sem prihranil za naslednjič :mrgreen: Z doseženim rezultatom sem izredno zadovoljen, za absolutnim zmagovalcem Timotejem sem zaostal 40 minut, ravno toliko, kot sva si razlike v letih. :D Seveda v starostni kategoriji skupaj z 19, oz. 18 let mlajšimi nisem imel nobenih možnosti za vidnejšo uvrstitev. Seveda si na takih tekmah, kjer se za organizatorje neha teči z Abrahamom kategorijo ustvarim sam. Torej - nad 65 - zlata medalja, ki mi je ne more nihče vzeti,hi hi. :--
https://my.raceresult.com/339092/results

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA