Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Mojmir Kovač
Tek med zvonenjem je lepo uspel. Ne morem reči, da se je trlo tekačev. Je pa zato bila publika številčnejša.

šprint tek med zvonenjem
Med tem ko je piranski zvonik odbijal dvanajsto uro je bilo potrebno preteči oz. obteči elipso na Tartinijevem trgu. Na štartu se je prijavilo 6 tekmovalcev (dosti več jih tam tudi ne stati). Zmaga je tisti, ki se je prijavil zadnji in se je znašel na trgu čisto slučajno. Povedati je treba, da je le dvema tekačema uspelo obteči elipso v času.

1. Tomaž Horvat
2. Darko Kunc
3. Mitja Orel
4. Evgen Vižintin
5. Željko Brljak
6. Dejan Banovič

Prvima dvema je uspelo preteči v času.

fotke na www.skid.si

Mojmir
 Mojmir Kovač
Vzdržljivostni Tek med zvonenjem

Na štartu se je pojavilo 17 tekmovalce. Prireditev je bila mednarodno obarvana, za to sta poskrbela dva avstrijska turista 8)
V petnajstih minuta (med enim in drugim zvonenjem zvonika piranske cerkve) je bilo potrebno preteči razdaljo cca. 3100 m gor in dol po piranskih ulicah.
"Žal" je bila proga prekratka. Kar 7 tekačem jo je uspelo preteči v času. Prvi jo je pretekel v 12.16 minutah (grrr drugo leto jo podaljšamo :wink: )

Rezultati
1. Darko Kunec
2. Peter Kasal
3. Mitja Orel
4. Evgen Vižinitn
5. Luka Stiplošek
6. Željko Brljak
6. Tomaž Horvat
Robi Kovač
Miha Gorela
Eva Jensterle
Edin čaukič
Daniela Paliaga
Gerold Humer
Wernwr Kiewreich
Dejan Banovič
Marko Banovič
Mojca Pušpan

Prireditev je lepo uspela v prelepem sončnem dnevu!

Mojmir

www.skid.si

se vidimo na triatlonu v Portorožu 28.5.

Mojmir
Uporabniški avatar
 mujcika
Mojmir Kovač napisal/-a:Zmaga je tisti, ki se je prijavil zadnji in se je znašel na trgu čisto slučajno. Povedati je treba, da je le dvema tekačema uspelo obteči elipso v času.

1. Tomaž Horvat
2. Darko Kunc
3. Mitja Orel
4. Evgen Vižintin
5. Željko Brljak
6. Dejan Banovič

Zmagovalec pa je sicer (vsaj včasih je bil) odličen slovenski šprinter. :wink:
 Mojmir Kovač
To ni dvoma.
Nekdo, ki vpraša za kaj gre, se preobleče na sredi trg in se v eni minuti pripravi na šatrt je lahko le nekdo, ki je zelo prepričan v svoje sposobnosti. No ja tudi po konstituciji je odstopal od drugih.

S hitrostjo je celo malo pretiraval :D skoraj smo ga morali odlepiti z občinske stavbe 8) Elipsa ima ostre ovinke in če pretiravaš te vrže ven.

Mojmir
Uporabniški avatar
 mujcika
Mojmir Kovač napisal/-a:S hitrostjo je celo malo pretiraval :D skoraj smo ga morali odlepiti z občinske stavbe 8) Elipsa ima ostre ovinke in če pretiravaš te vrže ven.

:D :D :D :rol:
Uporabniški avatar
 Kunec
Ta tek pa je bil vsaj zame nekaj posebnega, še posebej tek okoli Trtinijevega trga točno ob 12.00. Ko je zvon zazvonil smo štartali in odtekli krog. Prvič med tekom nisem nič doživel, saj se je za slabih 20 sekund ustavil čas. Spomnim se le, da sem bolj slabo zvozil ovinke, še dobro da je bil enosmerni promet :D . Nato smo tekli še na daljši razdalji po prelepih ozkih ulicah Pirana, da se nisem zgubil sem raje sledil ostalim tekačem. Po končani tekmi smo skupaj odtekli še 6 km, saj je bilo vreme prijetno.
Pohvale Mojmirju za njegov trud, da je zgledno izpeljal tek, le tekači so malo zatajili, sicer pa jim je lahko malo žal, vsak je lahko dobil kar 3 kolajne. No tisto tretjo za iztek :shock: pa res nisem pričakoval.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA