Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
:) Lučko, še enkrat TNX za super vikend. zdaj bom že skoraj tak kot Predrag, ki je vsakemu najmanj desetkrat dal roko :)

še polna malha fotk, ki jih je posnela Vesna - sledijo si od petka zvečer do že skoraj nedeljske poanalize s torto

[url=http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=470]Slika
Slika[/url]

aja, Nina in Klaudi - poglejta napis na svojih pokalih, če je za pravo kategorijo. če ni, ju bomo v Radencih zamenjali...
Uporabniški avatar
 GTA
Rezultati so na uradni strani:

http://www.maraton-umag.tk/

No, mislim, da so dejansko bili časi malo slabši od objavljenih, da je bila proga dejansko malce daljša od 22,2 km, da je bil Matjaž dosti hitrejši kot piše in da je Lučko tekel kot raketa :D ali pa so mogoče... :D

No, glavno da je blo fajn!
 dragons
GTA napisal/-a:Rezultati so na uradni strani:

http://www.maraton-umag.tk/

No, mislim, da so dejansko bili časi malo slabši od objavljenih, da je bila proga dejansko malce daljša od 22,2 km, da je bil Matjaž dosti hitrejši kot piše in da je Lučko tekel kot raketa :D ali pa so mogoče... :D

No, glavno da je blo fajn!

Ja da je Lučko premagal Juran Sandičič Aleša :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

GTA napisal/-a:No, mislim, da so dejansko bili časi malo slabši od objavljenih, da je bila proga dejansko malce daljša od 22,2 km, da je bil Matjaž dosti hitrejši kot piše in da je Lučko tekel kot raketa :D ali pa so mogoče... :D

takole, na prvi uč, je treba časom prišteti dobre tri minute. Lučko in MatjažV sta pa zamenjana. verjetno že pri prijavi. razdalja je bila 23 km ...

JURAN SANDIČIĆ ALEŠ je pa prva liga :D :lol:
 Ninocka
Pa, juhuhu, nisem tretja, sem celo prva (in tudi edina :D ) v svoji kategoriji. Čas je pa neverjeten glede na moje izlete iz proge :?: :idea:

O teku, super druzbi, morju, galebih, lovljenju Pie, skakanjih v grmovje, miksu polente&paradiznikov&kave, pa kmalu kaj vec!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ero napisal/-a:hoj,

GTA napisal/-a:No, mislim, da so dejansko bili časi malo slabši od objavljenih, da je bila proga dejansko malce daljša od 22,2 km, da je bil Matjaž dosti hitrejši kot piše in da je Lučko tekel kot raketa :D ali pa so mogoče... :D

takole, na prvi uč, je treba časom prišteti dobre tri minute. Lučko in MatjažV sta pa zamenjana. verjetno že pri prijavi. razdalja je bila 23 km ...

JURAN SANDIČIĆ ALEŠ je pa prva liga :D :lol:

No to sem tudi jaz opazil in sploh nisem mogel verjeti kaj so se zmotili.No tudi to se zgodi.
Ampak tako posrečeno so napisali Alešev priimek, prav posrečeno.
Ga hočejo kar za svojega vzeti :evil: .
Hja sam tekaški forum svojega ne da, tujega pa noče :lol: :wink: .
Aleš je eden, Jurančič pa tud, a kako?
Ja to je tisti Aleš ki je z menoj prečil E-6 pot in res je mož beseda.Upam, da bomo še kda ponovili to norijo, do naslednjega leta ni daleč?
ČAO!
Uporabniški avatar
 markosk
Spet ena prijetna tekma na Hrvaškem in če bo šlo tako naprej bom vsaj jaz več dirkal pri sosedih kot doma. tako pač je, saj je organizacija tekem res lahko za zgled večini naših. O samem vzdušju celega vikenda je bilo napisano že vse. Odlično. Pohvala organizatorju tudi za namestitev. Kar pa se dirke tiče: Konkurenca sicer ni bila tako močna kot na nekaterih prejšnjih dirkah, a vseeno je bilo tudi tokrat dovolj zanimivo in divje... Z ramo ob rami sva z kasnejšim zmagovalcem skupaj gonila od štarta do cilja. No ja, do zadnjih 50 m pred ciljem ko je ušel za tistih par korakov. Poštena borba, mogoče bi se ga dalo z malce drugačno taktiko na sredi tekme tudi premagat, ampak v finišu je bil pač boljši. No ja mladenič ima tudi 16 let manj... Kot že rečeno pa sem povsem zadovoljen, sama proga zelo lepa, a zaradi precej ovinkov, vzponov in spustov tudi kar težka. Tudi časi tako niso najpomenbnejši. Vsekakor pa bi se splačalo zadevo drugo leto ponoviti.
 dragons
Ker nam je sobotni plan padel v vodo smo se na hitro odločili za Umag in morem reči da mi ni žal.
Udeležba TF v velikem številu.
Vreme idealno za progo , ki je bila v ritmu po klančku gor po klančku dol po lepi istrski deželi.
Okrepčevalnic na progi več kot preveč samo na posameznih so delovali nezainteresirano kar pa ne spremeni mojega pozitivnega mnenja o tekmi.Dolžina in končni časi niso realni pa saj smo prišli uživat.
Analizo bomo kdaj drugič nadomestili.

Čestitke vsem dobitnikom medalje.

Mislim da je Predrag s svojo ekipo na dobri poti.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Lučko napisal/-a:...........Ana-Liza je bila v luštni pizzeriji in vseskozi je bilo luštno, dokler alkohol, ki se mu na TF-ju pravi B-vitamin (bedarija), ni nekaterim usekal na sive celice. Alko vpliva na vsakega drugače, recimo eni ne morejo izustiti razen jaaaaa hahaha, jaaaaa hahaha…nič drugega, eni pa s svetlobno hitrostjo govorijo bedarije in so na trenutke žaljivi. Je pa mogoče ali pa nemogoče, da trezni ne razumemo njihovih B-vitaminskih for. Kaj pa vem?...............

:) Eh, Lučko stara sablja, se nima smisla nervirat. ;) Sam se v podobnih situacijah spomnim svojih globokih 'izletov' proti dnu kozarca in se prizanesljivo nasmehnem. :) Jezit se ne splaca, ker nic ne pomaga. Je pa ne razumevanje for jasen znak za 'povlacenje snaga' na rezervne polozje. :) Zal. :D
Slikce so pa fine in ocitno ste se imeli lustno. :)
Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

Krunov seznam je kar točen + dobre 3 minute pri časih. le kategorije bi morali še preveriti, se mi zdi.

skupaj nas je bilo v cilju na tekih 5, 10 in 23 km 176, kar je za prvo izvedbo teka po 13. letih zelo v redu. pa še otroci niso všteti. njih je bilo gotovo preko 50 ...
Uporabniški avatar
 Filipid
Tudi moje čestitke vsem dobitnikom medalj :clap: , še posebej pa Ninocki za prvo mesto. Vidiš Ninocka, kaj sem ti napisal v prvem zasebnem sporočilu, če boš dobro trenirala, bo lahko že do konca tega leta padla kakšna medalja. In zgodilo se je Slika. Naj ti bo to motivacija za naprej in še veliko takih mest v prihodnje.
Uporabniški avatar
 miro
Slike povedo več kot tisoč besed! Hm , kdo je že to rekel? No ni važno , mene so prepričale , da se drugo leto tudi jaz narišem na tem teku.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Jos
Ja lepo je bilo sprobat nov dres TF na v Umagu. Tudi jaz se pridružujem pohvalam glede izvedbe tekme z ENO VELIKO GRAJO. Kot so že fantje omenili je bil štart ob 16:05 po lokalnem času, kar je bilo 10 min prej kot mi je ob 15:55 dejal organizator prireditve. :x
Jest sm bil glih sred ogrevanja v trenirki 100m stran od štarta ko sm slišal zvižg al pok(sej ne vem kaj je blo) sam vsi so se pognal v galop jest pa sam :shock:
Pol se je pa začel moj lov za ostalimi ki so bili že sredi zaliva.
Do 5km sem se skoz spraševal če čm sploh še vstrajat, ker nism vajen skoz sam laufat, niti en me ni mal pošlepu :( .
Ampak na koncu sm zmogu prgrizt do konca. Je pa neka nova izkušnja, koko napadati iz ozadja :)

Ful lepa galerija fotk!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA