Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Za gorske tekme zelo številčno obiskana tekma: 143 tekmovalcev in tekmovalk, upam da nismo napravili preveč škode zaradi obremenitve vrha :roll: , ugotavljam da je zame vrh vsako leto višje (EMŠO bremza) saj je moj letošnji rezultat 20 sekund slabši od najboljših časov.. :lol:, no važno je odlično počutje :P

Kaj več pa bodo sigurno povedali še moji sotekmovalci.. :)
Uporabniški avatar
 mirko1
dule,ne smeš pozabiti,da si že včeraj tekmovalno tekal 7.5 km,tako da imaš kar uspešen zaključek tedna.bravo.
čestitke tudi vsem ostalim,ki ste premagali špičasti hrib.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bravo vsem. Tolk ste galopirali proti vrhu, da se je do Drulovke čutil potres zmerne stopnje. :lol: :wink: :laola
Uporabniški avatar
 pia
Ampak največji frik je zagotovo Taler Polde, letnik 1943 iz Sp.Gorij:

v SOBOTO sva skupaj sopihala na maratonu v BG (njegov čas 3:53:59), naslednji dan- v NEDELJO :lol: (24.4.) pa je tekel 550km stran še na Špičast hrib 00:31:36.84

Bravo, Polde!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Še moja malenkost nekaj besed za ta tek.Bil je naravnost fantastičen.Ko sem videl Poldeta nisem mogel verjeti, da je že danes na teku na Špičasti hrib včeraj pa je bil še v Beogradu res prijeten in hkrati nor vtis je naredil name.Vsaka čast njemu in vsem ostalim, ki ste pretekli ta maraton.
No, jaz sem kar zadovoljen, lahko bi sicer bilo bolje.A moram vedeti, da sem prejšni teden tekel 50km tek in še kljub temu sem odtekel svoj drugi najboljši čas.Odkra tečem na tem teku.Vso pohvala organizatorju, ki se je potrudil po svojih najboljših močeh za prijetno vzdušje in vse ostalo, kar spada poleg.Že ob devetih se nas je nabralo malo morje tekačev.Ko sem jih videl koliko jih je na samem startu nisem mogel verjeti.Ponavadi se začnejo nabirati šele okoli pol ure pred samim startom.Vreme je bilo vseskozi dokaj prijetno nič hladno.No, razen proti koncu razglasistve se je začelo malce kisati in hladiti, ampak je kar v redu.
Dule vsaka ti čast, da si odtekel tako, kot ti pač moči dopuščajo.
Čimprejšno okrevanje želim tudi vsem ostalim, ki ste se udeležili tega teka.In vabljeni naslednje leto v še čimvečjem številu, kot letos.
ČAO!
Uporabniški avatar
 žine
Pa še moje malenkostno poročilo s teka na Špičasti hrib. Na prijetnem prostorčku ob potoku in kozolcu, se je res nabralo veliko tekačev (več kot na reškem polmaratonu!, kot mi je uspelo razbrati iz že objavljenih rezultatov). Sami znani gorci s TF-ja, že kar standardna zasedba: Aleksander, Dule, Kemc - le TadejaK mi še ni uspelo spoznati. Vzdušje pa res fantastično, Gorenjci - obvladate! Rezultati so bili že včeraj na www.klub-trmastih.si
lpŽ
Uporabniški avatar
 milan
Na štartu je bila gužva huda. (uporaba komolcev na lastno odgovornost :) )
Kolona se je raztegnila proti vrhu in smo šli lepo en za drugim.
Meni je bilo težko od samega štarta saj so me bolele noge že od kolesarjenja in treningov zadnjih 14 dni tako, da sem se trudil po najboljših močeh in bil vseeno nekaj sekund hitrejši od kot lani.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

včerajšnji SMS Janeza Ferlica, organizatorja teka:

Oj. 5. tek na spicasti hrib - "race of the year". 175 tekacev skupno, obilo dobrega vzdusja!

super! bravo vsi! še posebej bravo Polde!
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Še dobro, da smo včeraj opravil s tekom na Špičasti hrib (ta je res špičast) po vremenu sodeč bi nas danes dobro opralo. Proga je res dobra za preizkus volje sploh pa taktike. Še dobro da sva jo z Duletom pretekla dva dni prej (vizualizacija pomaga). Čestitke sotekačem TF.

LP!
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Zahvala vsem tekačem in obiskovalcem 5. teka na Špičasti hrib.
Rezultati so objavljeni na spletni strani trmastih in na www.klub-studentov-kranj.si v rubriki šport. Fotogaleriji sta prav tako objavljeni na obeh spletnih straneh.

Naslednja tekma gorenjskega pokala bo 21. maja, tek Suša v Zalem Logu.

Nasvidenje prihodnje leto.

Lep pozdrav,

Janez Ferlic
Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Včeraj me je v nabiralniku presenetilo pismo, v katerem je zahvala organizatorjev za udeležbo in prekleto dobra fotografija- tik pred ciljem (obrate sem imel nekje v rdečih številkah). Super, se prav gotovo vidimo naslednje leto. :D

Tadej

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA